TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Tre frågor till kollegan Ellinore Stenberg

samarbete veckans 3 Sep 12, 2022

Tre frågor till kollegan Ellinore Stenberg:

1. Vad gör du för Shine Through Art?

Jag stöttar Ania och resten av gänget i marknadsförings-, strategi- och designarbetet. Jag är med och bollar idéer, innehåll, kampanjer och verksamhetsutveckling.

2. Vad tycker du mest om med ditt arbete?

Att jag får arbeta med två saker jag brinner för- marknadsföringen och måleriet! Shine Through Art består av ett gäng fantastiska människor som det är en glädje att få jobba ihop med. Anias energi är sprakande- som ni alla som följt henne ett tag säkert också märkt! Hon inspirerar mig både i hur hon driver sitt företag med passionen som ledstjärna samt genom hennes outsinliga kreativitet. Här är det lätt att känna inspiration på jobbet!

3. Vad är unikt med det här arbetet?

Att jag genom att hjälpa Shine Through Art får vara med och bidra till något gott. Jag upptäckte själv måleriet när jag befann mig i en tung period av mitt liv och vet vad det kan göra för oss. Att inspirera människor till att måla är att göra gott- jag ser måleriet som något som får oss människor att må bra, som utvecklar oss och som får oss att växa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.