359,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
3l0lkkwjsemgstegdfew file

Workshop i måleri: "Måla landskap som Monet"

I den här workshopen tittar vi närmar på vad det är som gör Monets verk så magiska, och plockar med oss en rad karaktärsdrag av hans sätt att skapa som vi applicerar på våra egna målningar, i det här fallet ett landskap. 

Läs mer om workshopen HÄR

Kan du inte vara med på liveträffen? Självklart kan du se inspelningen i efterhand, men du måste anmäla dig först.

När du anmält dig och vi fått din mailadress, får du ett mejl med info om vilket material du behöver förbereda.

Med mycket skaparglädje,
Ania

”Så roligt med "Monet-målning” i kväll. Tack! Att använda penseln på det här sättet känns så märkligt och oplanerat, och just därför blir det så bra. Funderar på hur det blir att blanda ett tydligt motiv med detta. Måste undersökas!” 
Katarina Hult

”Tack Ania för ännu en fantastiskt rolig, inspirerande och lärorik undervisning. Detta behövde jag verkligen idag. Sitter med ett leende på läpparna och känner en djup kreativ tillfredsställande känsla pulsera i hela kroppen. TACK”
Jeanette Isaksson

"Monets sätt att måla är en av mina favorittekniker! Tack Ania för denna lektion."                                                                                 Andreia Guimarães

 
  --------
När du gjort ditt första köp hos oss får du skapa ett konto och inloggningsuppgifter till vår kursplattform. Du kan sen logga in på kursplattformen och se kursen när du vill och på obegränsad tid.  
Om du har en inloggning redan och inte får köpet att gå igenom, logga in på plattformen och försök sedan med ditt köp igen: https://shinethroughart.mykajabi.com/login
Du kommer att få mail med information om kursen, ser du inte det mailet i din inkorg så se efter i skräpkorgen då de ibland hamnar där.

Har du önskemål att betala på annat sätt maila oss på [email protected]