TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Webinarie för dig som målar:

FÖREDRAG: HITTA MOTIVEN I DINA BAKGRUNDER 

KÖP KURSEN NU
Målar du intuitivt? Gillar du att måla med mycket färg, lekfullhet och experimentlusta? Slutar det ofta med att du har många bakgrunder som du vill hitta motiven i men inte riktigt vet hur du ska göra?

Under detta föredrag fokuserar vi på olika aspekter som hjälper oss att hitta motiven. Vi lär oss om kontrast, ljus och färg som ingångspunkter till att hitta motiven i våra bakgrunder. Vi inspireras av andra konstnärers bilder och genom dem får lära dig hur du kan titta på dina egna bakgrunder genom nya ”glasögon”.

Du får nya verktyg för utforskande som öppnar upp din kreativitet och din relation till dina målningar! Träffen är ett föredrag med en presentation, inte en demonstration från ateljén denna gången.

UR PRESENTATIONEN:

Du kommer lära dig:

- SE på dina bakgrunder från nya perspektiv

- Använda kontrastens hemligheter som ett sätt att komma vidare med dina målningar

- Låta ljuset öppna upp dina bakgrunder till nästa nivå

- Bli medveten om hur dina färgval skapar nya vägar för dig att ta dina bakgrunder vidare

- 4 praktiska sätt att ta dig an en vit duk och göra bakgrunder i akryl.

 

"Tack för all inspiration så trevligt och sååå roligt, har lärt mig mycket! Tycker det är underbart med färger och former! "

Gunilla Lehman

"Tack Ania! Du är grym på att inspirera och lära ut!"

Anki de Morais

"Tack så jätte mycket och tack för bra kurs som får en att tänka out of the box."

Carl Hellman

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag ladda ner och spara lektionerna?

Ja det kan du. Det finns en knapp intill filmen där du kan ladda ner inspelningen och spara på din dator.

Kan jag köpa materialet som används i lektionen?

Materialet som visas under kursen kan köpas på Art of Veda, en konstnärsbutik på nätet: www.artofveda.com

Finns det fler lektioner jag kan ta del av?

Ania Witwitzka och Shine Through Art håller både kortare och längre kurser.  Maila oss på [email protected] för att få info om fler kurser!

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.