TILLBAKA TILL HEMSIDAN

MÅLARGLÄDJE - DET MÅSTE INTE BLI PERFEKT

Sluta lyssna på din inre kritiker och finn målarglädjen! Utforska målandet genom fyra lekfulla tekniker i detta kurspaket och upptäck en målarvärld där glädjen är kapten!
KÖP KURSPAKETET NU
I detta kurspaket ingår dessa kurser, alla på ca 60 minuter som du kan se hur många gånger du vill:

- Blåtonat blommotiv med lysande detaljer
- Blommotiv med lekfull kollageteknik 
- Måla abstrakta landskap i akryl 
- Utsparande motiv - motiv vas och figurer

Läs mer om varje kurs längre ner på sidan!

PRIS: Ordinarie pris 1 516 kr. Just nu råder specialpris på 999 kr (du sparar 517 kr).

Blåtonat blommotiv med lysande detaljer

Ett härligt sätt att släppa fritt kreativiteten är att måla med fingrarna! I denna lektion visar jag hur fingermålning med två färger kan bli en underbar grund till en härlig målning med blomstermotiv som vi sedan ger lyster till genom att lägga in en accentfärg som låter vissa detaljer träda fram och skina.

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR 

Blommotiv med lekfull kollageteknik

Häng med till ateljén och lär dig hur du kan använda urklipp från vykort, veckotidningar, magasin och reklamblad till att göra fantastiska blommönster som blir unika! Du får göra din egen kreativa tolkning av en fantasi-blombild med det material du har hemma.

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

Måla abstrakta landskap i akryl

Vill du utforska hur det är att måla med akrylfärgens underbara kvaliteter på ett härligt intuitivt sätt är detta den perfekta webbkursen för dig. Med tjocka lager och mycket färg får du lära dig att bygga upp spännande landskap i olika stämningar. Tekniken ger dig härliga strukturer som du även kan ta vidare till andra motiv. Häng med och låt färgerna flöda!

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR 

Utsparande motiv - motiv vas och figurer

Är du nyfiken på utsparade/negativt måleri? Den här lektionen tar dig i handen och visar hur denna underbara ingång till måleriet kan öppna upp nya världar i ditt skapande. Det är ett tvärtom-tänk som du blir guidad i att förstå, samtidigt som du målar härliga motiv som du kan ta hur långt du vill. I denna kurs får du lära dig att måla en enkel blomvas med vackra effekter och tekniker.

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

"Tack igen för inspirationen. Älskar att du säger att det inte är så viktigt- att det går att göra om, det gör mig modigare att testa nytt. "

Lee Seger

"Du hjälpte mig att väcka mitt inre barn igen och öppna upp. Jag förstod inte riktigt att jag hade fastnat. Men jag känner mig full av liv! Tusen tusen tack av hela mitt hjärta."

Ida Larsson

"Men så inspirerande! Negativt måleri och lager på lager. Tusen tack!"

Petra Hultberg

PRAKTISKT OM KURSEN

När du betalar för kursen skapar du en inloggning på kursplattformen Shine Through Art och när köpet gått igenom har du tillgång till kursens alla 4 delar inne på plattformen som du loggar in på via denna länk (som också kommer till dig via mail): https://shinethroughart.mykajabi.com/login

Till varje video hör bilder som du laddar ner som förlagor för uppgifterna, dessa finner du intill varje video.

 • Varje lektion är en demonstration av en metod, en process och ett tillvägagångssätt. Du kan antingen titta på hela lektionen och sedan måla själv, eller titta och pausa videon för att följa med i varje steg som visas.
 • Inspelningarna finns tillgängliga för dig på vår kursplattform så länge du vill. Så vill du repetera kan du gå in och se kurser så många gånger du önskar.

Materielet som du behöver kommer variera något från lektion till lektion, men här nedan får du en bas-lista som du kan utgå från. 

Till vissa lektioner behöver du special-material, såsom maskeringsvätska eller plast att skära schabloner i. Kika igenom kurserna så kan du skaffa det du behöver allteftersom.  

 • Ritkol, tunna pinnar
 • Akrylfärger. Du behöver tre basfärger: röd, gul och blå och sedan minst tre nyanser av färger som du gillar och som gör dig glad
 • Penslar och svampar (helst en naturlig svamp) och en handduk (en kökshandduk är bra) och/eller pappershanddukar
 • Papper att måla på, A3 eller större, ritpapper ca 220 g går bra. 10-20 ark. Dukar om du vill ha det
 • Några papptallrikar eller plastbrickor att använda som palett
 • Akrylpennor (posca eller molotow är två kända märken). Välj 2-4 olika färger och i olika tjocklekar så att du har att utforska.
 • Vattenbyttor
 • Staffli med spånplatta eller kartongplatta att sätta upp pappret på
 • Maskeringstejp
 • Oömma kläder
 • Block och penna för anteckningar

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.