TILLBAKA TILL HEMSIDAN

MAGISKA MOTIV I FOKUS

Vill du fördjupa dig i motivens värld och hitta nya sätt att måla magiska motiv? Då är detta kurspaket  med fyra kurser rätt för dig!
KÖP KURSPAKETET NU
Längtar du efter konkreta motiv i ditt måleri och hur du tar fram dem på bästa sätt och samtidigt behåller det intuitiva måleriets frihet och skaparglädje?

I det här kurspaketet får dig fyra unika sätt att ta dig an olika motiv som öppnar olika världar i akrylmåleriet. De utgår alla från olika tekniker och skapar underbara förutsättningar för dig att experimentera fram DITT unika uttryck!
I detta kurspaket ingår dessa kurser, alla på ca 60 minuter som du kan se hur många gånger du vill:
- Måla djur på schablonbakgrund
- Måla en magisk himmel 
- Fågelmotiv på bakgrund av acrylic ink 
- Rymdskolan - Lär dig måla evigheten
Läs mer om varje kurs längre ner på sidan.

PRIS: Ordinarie pris 1 516 kr. Just nu råder specialpris på 999 kr (du sparar 517 kr).

Måla djur på schablonbakgrund

Att skapa schabloner av egna mönster är så spännande och de kan upprepas i många lager i olika färger, nyanser och på olika sätt! I den här träffen visar jag hur du kan skapa dina egna underbara bakgrunder med denna metod och, hur jag sedan målar fram ett djur med utgångspunkt från bakgrundens färger och rörelse.

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

Måla en magisk himmel

Vill du lära dig måla en magisk skymningshimmel? I denna lektion visar Ania sin typiska teknik som för att skapa en himmel som skimrar från mörkt överst på målningen, till gyllengul och vitt där ljusets är som skapats längst ner, och alla härliga färgnyanser däremellan.

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR 

Fågelmotiv på bakgrund av acrylic ink 

Häng med mig till ateljén och lär dig skapa fantastiska bakgrunder med acrylic inc på akvarellpapper! Du får i denna kurs ta del av spännande tekniker och hjälpmedel kring hur du använder den rinnande akrylen för att skapa olika effekter, strukturer och mönster i dina målningar. Du får se mig skapa två bakgrunder med olika färgsättningar och hur jag sedan tar dem vidare till en färdig målning med fågelmotiv i kollageteknik.

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

Rymdskolan - Lär dig måla evigheten

Du kommer lära dig:
- Hur du får fram en levande mörk rymdbakgrund
- Hur du får ljuset att skimra med djup som får oändligheten att bebo din målning
- Hur du målar planeterna så de hoppar ut ur bilden i en 3D känsla som hänför
- Hur du gör en perfekt stjärnhimmel som verkar gnistra.

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

"Älskar kurserna ser gärna om och om igen!!"

Désirée Gregebo

"Tack snälla för alla tips och tekniker. Det gav mig så otroligt mycket. "

Ann-Louise Landin

"Tack för en fantastisk kurs! Jag har nu fått ett nytt sätt att tänka gällande mitt måleri! "

Maria Tönnberg

PRAKTISKT OM KURSEN

När du betalar för kursen skapar du en inloggning på kursplattformen Shine Through Art och när köpet gått igenom har du tillgång till kursens alla 4 delar inne på plattformen som du loggar in på via denna länk (som också kommer till dig via mail): https://shinethroughart.mykajabi.com/login

Till varje video hör bilder som du laddar ner som förlagor för uppgifterna, dessa finner du intill varje video.

  • Varje lektion är en demonstration av en metod, en process och ett tillvägagångssätt. Du kan antingen titta på hela lektionen och måla sedan själv, eller titta och pausa videon för att följa med i varje steg som visas.
  • Inspelningarna finns tillgängliga för dig på vår kursplattform så länge du vill. Så vill du repetera kan du gå in och se kurser så många gånger du önskar.

Materielet som du behöver kommer variera något från lektion till lektion, men här nedan får du en bas-lista som du kan utgå från. 

Till vissa lektioner behöver du special-material, såsom maskeringsvätska eller plast att skära schabloner i. Kika igenom kurserna så kan du skaffa det du behöver allteftersom.  

  • Ritkol, tunna pinnar
  • Akrylfärger. Du behöver tre basfärger: röd, gul och blå och sedan minst tre nyanser av färger som du gillar och som gör dig glad
  • Penslar och svampar (helst en naturlig svamp) och en handduk (en kökshandduk är bra) och/eller pappershanddukar
  • Papper att måla på A3 eller större, ritpapper ca 220 g går bra. 10-20 ark. Dukar om du vill ha det
  • Några papptallrikar eller plastbrickor att använda som palett
  • Akrylpennor (posca eller molotow är två kända märken). Välj 2-4 olika färger och i olika tjocklekar så att du har att utforska
  • Vattenbyttor
  • Staffli med spånplatta eller kartongplatta att sätta upp pappret på
  • Maskeringstejp
  • Oömma kläder
  • Block och penna för anteckningar

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.