TILLBAKA TILL HEMSIDAN

MÅLERITEKNIK - LYFT DINA VERK TILL NÄSTA NIVÅ

Har du många målningar på gång som du vill ta till nästa nivå och få dem att se mer professionella ut? Då är detta kurspaket rätt för dig!

KÖP KURSPAKETET NU
I det här kurspaketet får du fyra lektioner som ger dig verktyg att höja nivån på dina verk så de har mer djup, ljus och dynamik, samt att du blir säkrare på hur du använder färgerna. Du får kunskaper som gör att dina målningar blir bättre rent tekniskt.
I detta kurspaket ingår dessa kurser, alla på ca 60 minuter som du kan se hur många gånger du vill:
- Så blandar du färger!
- Få djup i din målning
- Din målnings berättelse - kompsitionslära 
- Få in ljuset i dina målningar

Läs mer om varje kurs längre ner på sidan.

PRIS: Ordinarie pris 1 516 kr. Just nu råder specialpris på 999 kr (du sparar 517 kr).

Så blandar du färg! 

Du kommer lära dig:
- Hur du håller dina färger klara när du målar så de inte blir skitiga eller jordiga
- Vilka färger du behöver ha för att blanda till hela färgcirkeln
- Hur du blandar hudfärg
- Vad som är bäst, blanda till alla nyanser själv eller färdigblandade kulörer
- Hur du kan hålla en palett vid liv mellan målarstunderna så du slipper slänga färg

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

Få djup i din målning

Känns dina målningar ofta platta och endimensionella? Längtar du efter att få in mer djup i dina bilder som ger atmosfär och magi? Jag får ofta frågan om hur man får mer djup i målningarna, och nu har jag skapat en lektion där jag fokuserar på just detta! Du kommer få mina bästa tips och de hemligheter som jag själv använder i måleriet för att få en känsla av atmosfär, rymd och magi, och hur man får blicken att färdas långt in i bilden för att upptäcka allt som finns att se. 

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

Din målnings berättelse - kompositionslära 

Under denna kurs får du ta del av kompositionens magiska värld där du får lära dig hur du kan berätta genom måleriet och medvetet hjälpa betraktaren att göra en resa genom dina verk. Du kommer få se många olika kompositioner och lära dig förstå hur de stöttar dina målningars uppbyggnad och berättande. Målar du intuitivt är det extra viktigt att känna till kompositioner för att kunna göra dina målningar intressanta!

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR 

Få in ljuset i dina målningar

Du får följa med till ateljén och se när jag demonstrerar ljusets nyckelaspekter som kommer få dina målningar att lyfta!
Du kommer lära dig:
- Hur du ska tänka när du placerar in ljuset i din målning
- Hur du bestämmer var ljuset kommer ifrån
- Hur färgcirkelns färger kan användas för att skapa ljus
- Rollen av vitt och svart för att få fram ljuset 
- Den viktigaste och mest avgörande ingrediensen som får ljuset att skimra i dina målningar!

Länken nedan tar dig till köp av den här kursen separat, vill du köpa hela kurspaketet så gör det via länken högst upp på sidan.

LÄS MER OM LEKTIONEN HÄR

"Jag älskar dessa sessioner, du skapar så många möjligheter i min hjärna som är kravlösa och lustfyllda."

Laila Karlsson

"Superbra och med nya inspirerande och direkt användbara perspektiv."

Lisa Klasson

"Så roligt att vara med och lära mig om färgblandning. Bara att lyssna är en upplevelse i sig. Det är så härligt att höra dig berätta med sån glädje."

Annika Wiener

PRAKTISKT OM KURSEN

När du betalar för kursen skapar du en inloggning på kursplattformen Shine Through Art och när köpet gått igenom har du tillgång till kursens alla 4 delar inne på plattformen som du loggar in på via denna länk (som också kommer till dig via mail): https://shinethroughart.mykajabi.com/login

Till varje video hör bilder som du laddar ner som förlagor för uppgifterna, dessa finner du intill varje video.

 • Varje lektion är en demonstration av en metod, en process och ett tillvägagångssätt. Du kan antingen titta på hela lektionen och måla sedan själv, eller titta och pausa videon för att följa med i varje steg som visas.
 • Inspelningarna finns tillgängliga för dig på vår kursplattform så länge du vill. Så vill du repetera kan du gå in och se kurser så många gånger du önskar.

Materielet som du behöver kommer variera något från lektion till lektion, men här nedan får du en bas-lista som du kan utgå från. 

Till vissa lektioner behöver du special-material, såsom maskeringsvätska eller plast att skära schabloner i. Kika igenom kurserna så kan du skaffa det du behöver allteftersom.  

 • Ritkol, tunna pinnar
 • Akrylfärger. Du behöver tre basfärger: röd, gul och blå och sedan minst tre nyanser av färger som du gillar och som gör dig glad
 • Penslar och svampar (helst en naturlig svamp) och en handduk (en kökshandduk är bra) och/eller pappershanddukar
 • Papper att måla på A3 eller större, ritpapper ca 220 g går bra. 10-20 ark. Dukar om du vill ha det
 • Några papptallrikar eller plastbrickor att använda som palett
 • Akrylpennor (posca eller molotow är två kända märken). Välj 2-4 olika färger och i olika tjocklekar så att du har att utforska
 • Vattenbyttor
 • Staffli med spånplatta eller kartongplatta att sätta upp pappret på
 • Maskeringstejp
 • Oömma kläder
 • Block och penna för anteckningar

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.