TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Webbkurs i måleri:

Fyra sätt att måla bakgrunder! 

KÖP KURSEN NU

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Kom med till min ateljé och låt mig visa dig 4 av mina bästa knep och tips på hur man målar magiska bakgrunder! Bakgrunderna kommer vara perfekta att måla vidare på sen, oavsett om du målar abstrakt eller figurativt. Häng med så får du alla mina hemligheter!"

Detta får du under vår timme tillsammans:

- 4 praktiska sätt att ta dig an en vit duk och göra bakgrunder i akryl.

- Tips på hur du kan jobba med kontrast redan från början som gör det lättare för dig att skapa en färdig målning av bakgrunden.

- Lära dig att medvetet använda färg och ljus för att bygga upp en dynamisk bakgrund där du får mycket "gratis" inför nästa steg mot en färdig målning.

"Tack Ania Witwitzka, superinspirerande kurs! "

Annika Andersson

"Tack för en helt suverän peppning! "

Mona Sidh

"Det var en fantastisk kurs! Du är så inspirerande! Det var första gången jag deltog i en kurs, måste göra det igen! "

Aleksandra Persson

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag ladda ner och spara lektionerna?

Ja det kan du. Det finns en knapp intill filmen där du kan ladda ner inspelningen och spara på din dator.

Kan jag köpa materialet som används i lektionen?

Materialet som visas under kursen kan köpas på Art of Veda, en konstnärsbutik på nätet: www.artofveda.com

Finns det fler lektioner jag kan ta del av?

Ania Witwitzka och Shine Through Art håller både kortare och längre kurser.  Maila Ania på [email protected] för att få info om fler kurser!

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.