Sommarkurser med Ania:

"Måla fram din inre motivvärld"
& "5 x målarglädje"

SE PRIS OCH ANMÄL DIG HÄR

FYLL DIN SOMMAR MED MÅLARFLÖDE!
På förfrågan erbjuder jag två kurser online i sommar, så kom och måla med mig! Väljer du att vara med på bägge sparar du 900 kr!

KURS 1. "Måla fram din inre motivvärld"  - lör-sön 2-3 juli dagtid (KL 10-12 och kl 13-15), och mån 4 juli kvällstid (kl 17.30-21).

KURS 2. "5 x målarglädje" -  lör-sön 6-7 aug dagtid ( kl 9.30-12 och kl13-15.30), och mån 8 juli kvällstid (kl 18.30-21)

Kurserna ges online via mötesplattformen zoom och passen varvas mellan instruktioner/demonstrationer och tid för eget måleri. Inga tidigare förkunskaper behövs.
LÄS MER NEDAN:

KURS 1: "MÅLA FRAM DIN INRE MOTIVVÄRLD"

Intuitivt måleri i akryl med metoder och tekniker för att hämta motiv från ditt inre. Du blir guidad i praktiska metoder och övningar för att nå dina personliga motiv. Du får tekniker att ta fram dem på duken sätt att gestalta så att målningarna blir spännande. Kanske finner du något helt nytt?

LÄS MER OM KURSEN HÄR

KURS 2: "5 x MÅLARGLÄDJE"

En kurs med fem olika workshops som får din målarglädje att spritta! Med tekniker av både akrylmåleri och mixed media får du både öva på rolig måleri-teknik och måla intuitivt när du vänder dig inåt för att måla från din känsla och lust!

LÄS MER OM KURSEN HÄR 

"Tack för en fantastisk kurs. Nu har jag en hel skatt att ösa ur!"

Gunnel Haraldsson

"Tack för kursen! Fantastiskt lärorikt, inspirerande, frustrerande, roligt och härligt! Det enda jag saknade var att kunna skratta tillsammans med er åt alla tokerier som dök upp utmed vägen. Men å andra sidan var det skönt att kunna gå hemma i myskläder och äta det sista av frukosten medan alla kopplade upp sig! Kram och tack till er alla som var med och gjorde kursen till vad den blev! Särskilt tack till Ania så klart!"

Åsa Gunnarsson

"Det var så otroligt kul ikväll! All målar-och skaparglädje från när jag var barn bara bubblade upp! TACK Ania!! "

Mimmi Hammar

"Rolig och lärorik övning. Målningen utvecklades till nåt helt annat än det jag utgick ifrån. Det var spännande att vara med om."

Anita Freij

"Rolig måleriövning ikväll, långt ifrån mitt vanliga måleri! Tack Ania"

Ami Erkensten

PASSA PÅ: Rabatten gäller fram till 23 juni kl 18!

Ge dig själv två underbara målarupplevelser i sommar och spara 900 kr!

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MIN

00

SEK

PRISER OCH ERBJUDANDE

Väljer du erbjudandet med att gå bägge kurserna så finns möjlighet att betala antingen betala allt på en gång eller att betala på två tillfällen.

MÅLA FRAM DIN MOTIVVÄRLD

1900 kr

LÖ 2/7 OCH SÖN 3/7 DAGTID, MÅN 4/7 KVÄLLSTID

Intuitivt måleri i akryl - metoder och tekniker för att hämta motiv från ditt inre. Du blir guidad i  praktiska metoder och övningar för att nå dina personliga motiv. Du får tekniker att ta fram dem på duken sätt att gestalta så att målningarna blir spännande och intressanta.

ANMÄL MIG TILL KURSEN

5 X MÅLARGLÄDJE

1900 kr

LÖ 6/8 OCH SÖN 7/8 DAGTID, MÅN 8/8 KVÄLLSTID

En kurs med fem olika workshops som får din målarglädje att spritta! Dessa steg för steg lektioner ger dig  tekniker av både akrylmåleri och mixed media får du både öva på rolig måleri-teknik och måla intuitivt när du söker motiven i ditt inre! Förvåna dig själv med vad du kan skapa i sommar!

ANMÄL MIG TILL KURSEN

RABATT PÅ BÄGGE KURSERNA, ANMÄL DIG FÖRE 23 JUNI KL 18

2900 kr

TVÅ HELGER I SOMMAR 2-4 JULI OCH 6-8 AUG

I detta erbjudande får du bägge kurserna:

1. MÅLA FRAM DIN MOTIVVÄRLD - Intuitivt måleri i akryl med metoder och tekniker för att hämta motiv från ditt inre.

2. 5 x MÅLARGLÄDJE - En kurs med fem olika workshops i akryl och mixed media som får din målarglädje att spritta!

Du kan betala allt på en gång eller dela upp på två delbetalningar! 

JA! GE MIG TVÅ KURSER OCH RABATT PÅ 900 KR!

KAN DU INTE VARA MED LIVE? Allt kan ses i efterhand!

Om du inte kan vara med live under en eller bägge kurserna så kan du delta i efterhand. Du ser inspelningarna och gör uppgifterna när det passar dig och du har tillgång till inspelningarna utan tidsgräns. TEKNIKKURSEN - återkopplingsträff i grupp: Söndag 12 juli kl 11-12. INTUITIVT MÅLERI - återkopplingsträff i grupp: Lördagen 15 Aug kl 11-12. Skriv till [email protected] när du anmält dig om vilken/vilka kurser du tar i efterhand, så sänder vi info till dig längre fram.

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.