TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Teknikkurs i akryl

En djupdykning i tekniskt målande med akryl som får dina målningar att se mer professionella ut!

KÖP KURSEN NU
Den här kursen är för dig som längtar efter att kunna få dina målningar att bli mer realistiska, professionella, verkliga och övertygande med korrekt känsla i from och volym.
I dessa fyra kursdelar får du tid att fokusera på att öva och bli säkrare i ditt måleri med specifika övningar och motiv, så att du senare, när du målar på egen hand har förankrat kunskapen i kroppen och vet hur du ska få dina självvalda motiv att se verkliga ut. Vi målar av olika förlagor och lär oss se som konstnärer ser, och sedan måla det vi ser.

KURSENS UPPLÄGG

Kursen består av 4 delkurser. Instruktioner från Ania varvas med  tid för eget måleri.
Inga tidigare förkunskaper behövs.

DELARNAS UPPLÄGG - DETTA FÅR DU LÄRA DIG:

Lär dig form och volym, hur du får former att se levande ut. Du får också teknikerna att bemästra mörker och ljus. (Stilleben av frukter och leksak.)

Du får kunskap om perspektivets och vinklarnas konst. Ta dig närmare att kunna måla rumsmiljöer och gator med hus. (Stilleben av lådor.)

Få insikt om hur du får till ett transparent objekt att se övertygande och verkligt ut. (Stilleben/bildförlaga av en vas.)

Öva på att återskapa ett ansikte så det ser levande och verkligt ut. Mejsla fram anletsdragen med mörker och ljus. (Bildförlaga av ett ansikte.)

"Tack för otroligt inspirerande lektioner. Tycker mycket om dina tekniker!"

Anna Larsson-Lantz

"Ania är inspirerande och galet kunnig i teorin bakom varje penseldrag! Tack!"

Aurelia Gentcherenko

"Tack! Så inspirerande, instruktivt, fiffigt och tydligt att jag faktiskt inte hade några fråga att ställa efteråt."

Ursula Rupprecht

Exempel på vad du kommer kunna måla efter den här kursen:

PRAKTISKT OM KURSEN

När du betalar för kursen skapar du en inloggning på kursplattformen Shine Through Art och när köpte gått igenom har du tullgång till kursen alla 4 delar inne på plattformen som du loggar in på via denna länk (som också kommer till dig via mail): https://shinethroughart.mykajabi.com/login

Till vaje video hör bilder som du laddar ner som förlagor för uppgifterna, dessa finner du intill varje video.

 • Varje kurstillfälle varvas med instruktioner av en uppgift och tid till att måla på egen hand.
 • Du kommer att få bilder av mig som du kan skriva ut eller ha på din skärm som förlaga till uppgifterna. 
 • Det är bra om du har din målarplats färdig när du kommer till kurstillfället. Ta fram det målarmaterial du vill använda och ställ din dator/platta vid din målarplats så att du både kan se och måla från samma plats. 
 • Inspelningarna finns tillgängliga för dig på vår kursplattform så länge du vill. Så vill du repetera kan du gå in och se kurser så många gånger du önskar.
 • Ritkol, tunna pinnar
 • Akrylfärger. Du behöver tre basfärger: röd, gul och blå och sedan minst tre nyanser av färger som du gillar och som gör dig glad
 • Penslar och svampar (helst en naturlig svamp) och en handduk (en kökshandduk är bra) och/eller pappershanddukar
 • Papper att måla på A3 eller större, ritpapper ca 220 g går bra. 10-20 ark. Dukar om du vill ha det
 • Några papptallrikar eller plastbrickor att använda som pallet.
 • Vattenbyttor
 • Staffli med spånplatta eller kartongplatta att sätta upp pappret på
 • Maskeringstejp
 • Oömma kläder
 • Block och penna för anteckningar

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.