Kom ut med din konst

- business och kreativitet


Är du redo att ta steget och komma ut med din konst? Vill du ta reda på hur du kan bygga en följarskara online, nå en publik och få nya kunder till dina verk? Det här är en kurs för dig som längtar efter att få praktiska tips och tekniker på hur man faktiskt gör, hur man ska tänka och vad du ska berätta för omvärlden om ditt konstnärskap, din kreativitet och ditt måleri för att nå ut.

Kursen finns tillgänglig att köpa som onlinekurs för självstudier utan studiegrupp.

Detta får du lära dig:

  • Praktiska tips om hur du kommer ut med din konst till ny publik, med start där du är idag
  • Bästa tipsen för att skapa din följarskara och vad som engagerar dem
  • Infallsvinklar som gör att du aldrig blir tom på idéer eller upplevs som tråkig
  • Inspiration till berättande om vinklar av ditt konstnärskap som du inte ens visste att du hade
  • Praktiska tips om hur du håller ditt kreativa flöde på en professionell nivå för att kunna skapa och leva på det

Detta får du i kursen:

Åtta föredrag som ger dig insikt och kunskap

Föredragen får dig att se på ditt konstnärskap med nya ögon och inspirera dig till att ta steg för att nå ut till fler.

Praktiska övningar som du kan applicera direkt på ditt konstnärskap

Kursens skrivuppgifter får dig att reflektera och hitta DITT sätt att använda de verktyg som ges och nå ut till nya följare och kunder!

Tillfälle att ställa dina frågor och klargöra just din situation

Ania Witwitzka stöttar dig från sin erfarenhet att se hur just du kan använda verktygen i praktiken i ditt konstnärskap.

JA, GE MIG VERKTYGEN ATT KOMMA UT MED MIN KONST!

"Ania är en fantastisk inspiratör och har genom kursen ”Kom ut med din konst” givit mig en massa förståelse för hur jag behöver gå vidare. Jag är nu på god väg, det går inte i en handvändning, mycket att tänka på, men jag har genom kursen lärt mig vad som är viktigt att tänka på och bra tips var jag kan hitta kunskapen. Att även få konstkompisar är inte så dumt, man lär av varandra! Rekommenderar denna kurs och även Anias kurser över lag. Jag har alltid varit nöjd." 

Monica Ingevald 

"Ania är en väldigt engagerande kursledare och konstnär som gärna bjuder på sig själv och sina kunskaper. Jag tycker att kursen ”Kom ut med din konst” har gett mig mycket som jag har användning av även utanför mitt skapande också. Dessutom en härlig gemenskap tillsammans med konstkompis och andra deltagare. Rekommenderar både denna kurs och Anias andra kurser varmt."

Mona Söderblom

"Har gått kursen Kom ut med din konst. Kursen har varit väldigt givande och matnyttig. Har lärt mig massor om hur jag marknadsför min konst och knyter kontakter!

Ania är oerhört inspirerande och pedagogisk! Jag rekommenderar kursen till alla hobbykonstnärer som vill gå vidare med sin konst!"

Lena Wik 

Kursens upplägg

Kursen finns tillgänglig att köpa som onlinekurs för självstudier utan studiegrupp. Kontakta oss på [email protected] om du är intresserad.

Är Kom ut med din konst-kursen rätt för mig? 

Vill du nå fler med dina målningar? Vill du börja sälja mer?


Kom ut med din konst ger dig mycket praktiska och konkreta tips om hur du når precis dem som kan vara intresserade av det du har att visa och ge. Du kan öka din följarskara och genom det hitta nya kunder till dina målningar.

Vill du förbättra ditt självförtroende som konstnär?


När du får verktygen för att börja sprida din konst på nya sätt kommer du märka att det finns folk därute som längtar efter det du har att ge. I och med att du får en dialog med dem blir du tryggare i ditt konstnärskap och även du blir mer inspirerad och har mer att ge.

Är du beredd att satsa och ta nästa steg med ditt konstnärskap?


Har du många målningar som står hemma och du känner att du inte vet vad du ska gör av dem? Om du känner att du är redo att ta nästa steg, lägga tiden som krävs för att nå ut kan Kom ut med din konst - kursen hjälpa dig att paketera vad det är just du och din konst erbjuder dina kunder.

YES, DETTA ÄR RÄTT FÖR MIG!

Bra att veta

Svar på vanliga frågor om kursen

Jag känner mig inte redo att komma ut med min konst just NU, skulle kursen ändå vara rätt för mig?

Ja, absolut! Om du vet att du så småningom vill ta steget och börja visa och sälja din konst så har du mycket att vinna på att redan nu börja komma in i rätt tänk, börja planera och veta hur du ska lägga upp det. Jag kan nästan lova dig att kursen kommer få dig att inse att ditt startdatum inte är så långt fram som du tror, att du redan nu har allt du behöver för att sätta igång!

Jag tvivlar på att min konst är något att "komma ut med" med än, kan kursen hjälpa mig med det?

Ditt självförtroende är oftast det största hindret mellan dig och dina drömmar, så även här, vågar jag påstå. Så mitt svar är JA! Kursen är fullpackad med inspiration och praktiska tips som möjliggör för dig att använda det du har och den du är JUST NU för att skapa grunden för att visa upp din konst och bygga en följarskara. Att öka tron på vår förmåga och att vi faktiskt KAN är basen i budskapet i den här kursen!

”Ania är inspirerande och kunnig. Jag fick möjlighet att utveckla mitt sätt att marknadsföra min konst och har jag fått nya infallsvinklar på såväl mina texter som hur man kan hitta nya kunder.”

Helene Landersten

”Med Ania som lärare kan det inte bli bättre. Med sin erfarenhet och kunskap coachar, utmanar, inspirerar och stöttar hon oss. Hon strålar av glädje, entusiasm och möjligheter där hon tryggt tar med dig på en resa som heter duga – kanske din livs resa!” 

Karolina Larsson

Investera i dig själv och din konst! 

Ordinarie pris 3 590 kr. Anmäl dig nu och få kursen för 2 990 kr och spara 600 kr. Inte nog med det, du kan välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen på tre månader. 

BETALA ALLT PÅ EN GÅNG

2990 kr

Betalningen dras från ditt kort när du anmäler dig.

JA, TACK JAG VILL VARA MED!

BETALA MED 3 DELBETALNINGAR

997 kr x 3

Tre delbetalningar på tre månader.

ANMÄL MIG NU, TACK!

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!