Vad är Vedic Art? 

Vedic Art är en intuitiv målerimetod som ger dig verktyg att komma i kontakt till ditt hjärta och låta din inre värld manifesteras på en tom duk. Du behöver inte någon tidigare erfarenhet eller konstnärlig förmåga för att uppleva hur berikande och befriande det är att skapa fritt.

”De sjutton vediska principerna om konst kan användas som navigeringskarta på vår resa längs konsthistoriens flod. Vi börjar från tystnadens punkt och en dag når vi oceanen av gränslös dynamisk kreativitet i oss själva. Att studera Vedic Art är att studera sitt personliga själv i förhållande till det stora kosmiska självet. Vår inre drivkraft sätter oss i rörelse och guidar oss steg för steg för att se hur naturen fungerar. Vi börjar minnas hur vi uttrycker oss inifrån och vi dyker djupare in i den kreativa processen. Det leder till expansion på alla nivåer, både i vår konst och i våra liv ”.

/Curt Källman, Grundare av Vedic Art

Curt Källman

Läs mer om metoden

”Under en Vedic Art-kurs upplever du 17 principer för skapande. De är inte skrivna någonstans men för att förstå dem går du igenom upplevelsen av denna speciella målningsprocess som är avsedd att väcka din inre visdom. Genom denna process uttrycker du vad du bär inuti dig, i ditt hjärta, du målar ditt liv, saker du älskar, saker du drömmer om, saker du är rädd för eller det du vill läka. Den enda inspirationen är ditt inre liv. På så sätt kan vi träna nya sätt att agera, övervinna våra begränsningar. Du kan måla sorg och omvandla den till glädje. Du lär dig att vara öppen för förändringar i livet, eftersom livet handlar om förändring. ”

/Curt Källman, Grundare av Vedic Art

Jag vet inte om du är medveten om det själv men din energi strålar ochsänder så mycket värme och kärlek till dom runtomkring dig! Jag är så glad att vägen ledde mig till denna kurs och dig. Du hjälpte mig att väcka mitt inre barn igen och öppna upp. Jag förstod inte riktigt att jag hade fastnat. Men jag känner mig full av liv! Tusen tusen tack av hela mitt hjärta.

Ida Larsson

Under en lång tid i mitt liv längtade jag efter färg och måleri. Vid en middag med vänner så nämnde jag min längtan. Någon sa att Vedic Art är nog något för dig. Jag provade lite, gick några principer, det hela stannade av. Tills jag hittade Ania! Allt föll på plats, jag fick ett avslappnat förhållningssätt till färgen - penseln - duken! Färgen och leken flödar i Anias lektioner och nu är lusten att måla och skapa ständigt närvarande. Anias undervisning ger mig glädje och självförtroende i mitt egna skapande!

Mari Edwardsson

Ania är så fantastiskt duktig på att få en att tro på sej själv i målandet! Att alla kan bara dyka in i målandets och färgernas glädje och mysterium! Det är öppet, inga begränsningar!

Klara Larsson

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!