Måla fram din stil
– exklusivt coachingprogram online

För dig som är redo att vidareutveckla ditt måleri.
Kursstart 25 januari 2022

Måla fram din stil är ett exklusivt program med coaching online för dig som är redo att vidareutveckla ditt måleri och vill hitta din stil. Under 6 månader får du coaching i ditt konstnärskap och personlig återkoppling, så att du kan finna och förfina din riktning i måleriet och det personliga uttryck där din unika stil kommer fram.

Har du målat ett tag? Har du experimenterat med många tekniker? Upplever du att dina målningar spretar och har olika uttryck? Har du utforskat och testat och lekt men inte riktigt landat i vad som är din grej, eller vilken som egentligen är din stil? Då är programmet Måla fram din stil en väg framåt. Satsa på dig själv och ditt måleri.

Med Måla fram din stil kommer du: 

Identifiera styrkorna i ditt måleri

Genom ett exklusivt samtal i början av programmet där vi tittar på din konst, får du spegling av vad dina styrkor är och vad du ska fokusera på under vår tid tillsammans, och som tar dig fram till din egen unika stil.

Bli medveten om och utveckla din unika motivvärld 

Vi tittar på ditt måleri och identifierar vilka tendenser av motiv, färger etc som finns där och som du ska utveckla vidare och fördjupa för att landa i din stil i måleriet.

Öka självförtroendet i ditt konstnärskap

Programmet erbjuder en personlig kontakt där du speglas och växer i nära relation med Ania och gruppen och som resultat står du stadigare i ditt konstnärskap

INTRESSEANMÄLAN - BOKA IN ETT SAMTAL MED ANIA

Programmets upplägg:

6 månader med privat återkoppling på ditt måleri

Under programmets 6 månader får du varje vecka personlig återkoppling på dina målningar från Ania. 

Gemenskap av en liten grupp av likasinnade målare

Du ingår i en liten grupp som träffas varje vecka via videosamtal och följs åt i konstnärskapets utveckling. Om du vill får du även en konstkompis att dela resan med under dina 6 månader i programmet.

Kursmaterial som utvecklar ditt konstnärskap 

Programmet stöttas av kvalitativ litteratur med specifika träffar för att arbeta med textmaterialet som stimulerar utvecklingen av ditt konstnärskap och leder din resa djupare in i kreativitet.

Två målarträffar per månad

Utöver det får du tillgång till två målarträffar per månad enligt Måla och Stråla-gruppens kursplan. Alla träffar spelas in och läggs upp på vår kursplattform. Allt kan ses i efterhand.

Så här säger tidigare kursdeltagare om kursen:

Är Måla fram din stil rätt för dig? 

Känner du igen dig i dessa påståenden? 

 

Du har målat ganska länge och har experimenterat med många tekniker men vet inte hur du ska komma vidare och hitta din stil.

I Måla fram din stil-programmet får du direkt spegling i vad dina styrkor ligger. Tillsammans med Ania tar du fram den riktning som du ska jobba vidare på för att fördjupa den. Du kommer märka att du redan har mer än du tror som du är riktigt bra på! 

 

Du upplever att dina målningar spretar åt olika håll i stil, motiv och teknik och du längtar efter att kunna göra en utställning där allt hänger ihop.

Genom den ständiga återkoppling du får i Måla fram din stil-programmet får du hjälp att samla ihop ditt konstnärskap och smalna av det på ett sätt som funkar för dig så att du kan arbeta mot en sammanhängande samling verk att ställa ut. 

 

Du är på en plats där du behöver bli bättre på vissa tekniska aspekter i måleriet, men du fastnar och saknar motivation att ta det steget

Programmet ger dig stöd och motivering i att lägga tid och energi på att lära dig det du behöver för att ta nästa steg och utvecklas i ditt konstnärskap. Du får stöd att gå utanför din komfortzon och se att du är kapabel till mer än vad du tror. Kontinuiteten, gruppen och återkopplingen tillsammans skapar en miljö som gör detta möjligt för dig. 

 

Du har en bild i ditt huvud om hur dina målningar borde vara, men du når aldrig dit och känner att detta hindrar dig från att hitta din stil.

Med det stöd du får i programmet tittar vi på bilden av vad vi tycker vi ”borde” vara. Vi närmar oss den som en av de blockeringar vi gärna sätter för att nästan sabotera för oss själva och inte lyckas med det vi längtar efter mest, nämligen att landa i att vi är bra precis som vi är. Detta är en stark inre resa som är en viktig del av programmet.

Programmets innehåll: 

Allt detta får du i måla fram din stil-programmet...

Bra att veta

Så här säger tidigare kursdeltagare om kursen:

Sagt om Måla fram din stil:

”Måla fram din stil hjälper mig att hitta min egen väg i skapandet. Jag har målat länge nu och ville hitta det som är unikt för mig i min konst. Se vilket område som jag är bra på och sedan utveckla det ännu mer.  Det är ett fantastiskt verktyg att få stöd från Ania och bli sedd och lyft av hennes input- har aldrig träffat på en lärare som är så uppmuntrande som Ania. Upplägget på kursen är jättebra- jag får ut mycket av gruppdynamiken där jag blir sedd och bekräftad. Att ha någon att presentera mina verk inför gör att jag lägger manken till!"

Eliisa Andrén

"Måla fram din stil var precis vad jag hade letat efter. Jag ville har riktad personlig coaching och det har jag fått genom det här programmet! För mig har det varit en riktig aha-upplevelse att delta i programmet- och jag har blivit tryggare och säkrare i mitt eget måleri. Måla fram din stil är en mycket mer personligt riktad utbildning än en konstskola. Man är i en intim grupp och får professionell coaching och det uppskattar jag väldigt mycket! Nu står jag för och är stolt över det jag målar och ser fram emot att utvecklas ännu mer!" 

Ewa Löfling

INTRESSEANMÄLAN - BOKA IN ETT SAMTAL MED ANIA

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!