TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Möjlighet att ställa ut i Vaxholm i vår/sommar 2024

utställning Apr 10, 2024

Det har öppnats några nya utställningsveckor på Galleri Shine i Vaxholm under våren/sommaren 2024, och jag samlar in intresseanmälningar från olika konstnärer. Om någon av veckorna nedan passar dig mailar du till [email protected] med din intresseanmälan. 

Utställningsveckor tillgängliga:

⭐️ Tis 28 maj- mån 3 juni

⭐️ Ons 20 - tos 27 juni (över midsommarhelgen) 

⭐️ Tis 20- mån 26 aug

Galleri Shine ligger i Vaxholm, en pulserande turistort som dagligen lockar besökare från hela världen under högsäsongen maj – september. Vaxholm kallas även skärgårdens huvudstad och ligger vackert med vatten och öar runtomkring, och själva staden är full med pittoreska hus och charmiga platser att som besökarna älskar.

Placerat strategiskt på Hamngatan 5A, mitt i hjärtat av den charmiga gågatan (utan biltrafik), omgiven av butiker och uteserveringar, erbjuder Galleri Shine en oslagbar möjlighet för dig som konstnär att exponera dina verk för en internationell publik. Beläget bara ett stenkast från den livliga hamnen där Vaxholmsbåtarna anländer, är galleriet lätt tillgängligt för besökare som är redo att upptäcka och uppskatta konst.

En stor fördel för galleriet och dig som ställer ut, är den betydande tid som besökarna tillbringar i Vaxholm. Många anländer med båt och stannar över dagen, vilket ger dem flera timmar att njuta av stadens atmosfär och utforska dess skatter, inklusive Galleri Shine och dina fantastiska målningar. Det är en perfekt miljö för att locka intresse och maximera försäljningen av dina konstverk!

Priset att ställa ut är 8500 kr (ink moms) för en vecka.

Du får 100% förtjänst på det du säljer, alltså ingen provision tillkommer. 

Du bemannar själv under dessa dagar, har öppet hur länge du vill för att maximera din försäljning. 

Här finns en video-vy av väggarna i galleriet, se här: https://youtu.be/4RmQMW4MPZM (videon är 2,5 minuter lång och öppnas i YouTube. Den är filmad under min adventsutställning i vintras då bilarna får vistas på gågatan i Vaxholm, men på sommaren är det alltså bilfritt)

Maila din intresseanmälan till [email protected]. Eller smsa till0736532250.


Jag ser fram emot att höra från dig!

kram
Ania 💕

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.