TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Tre anledningar att låta en färdig målning gå vidare till någon annan

måleritips veckans 3 May 11, 2022

Tre anledningar att låta en färdig målning gå vidare till någon annan 

Oavsett om vi säljer eller skänker bort våra målningar finns det flera anledningar till att låta våra alster gå vidare när de är klara:

  1. Fira att processen är klar. En färdig målning är aldrig så färdig som när den får sändas ut i världen. Vi tackar för den rika resa vi gjort tillsammans med den, processen vi haft och allt vi lär oss.
  2. Låga någon annan njuta av den. För mig är det en stor ära att en annan människa vill ha min målning och umgås med den i sin vardag genom att ha den på sin vägg. Det känns stort att något jag har skapat kan bidra till någon och förgylla deras liv.
  3. Genom att låta målningarna gå vidare skapar jag plats för nya målningar att komma till. Det är inte bara fysik plats jag får mer av när målningarna går till andra hem, utan även den energi som stående tavlor tar när de bara samlar damm, den slipper jag och finner det enklare att fortsätta måla på nästa målning!

    kramar 
    Ania 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.