TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Gratis Webinarie 5 juni: ”3 hemligheter som gör dig säker när du ställer ut din konst”

webinarie May 29, 2023


Är du intresserad av att ställa ut din konst?
🧑‍🎨

Den 5 juni erbjuder jag ett gratis webinarie för dig som vill få mer inspiration och praktiska råd. 

Det är lätt att känna sig osäker inför en utställning, det finns så många aspekter som vi kanske inte har koll på, och ibland vet vi inte ens vad det är vi behöver veta för att få till en bra utställning! Med utgångspunkt från deltagares frågor och mina egna erfarenheter som utställare sedan ca 19 år, vill jag därför bjuda på ett föredrag med på temat 3 hemligheter som gör dig säker när du ställer ut din konst” där jag tar upp:
 

  1. Inför utställningen - att välja ut målningar så dina verk framhävs på bästa sätt 🤌

  2. Kom förberedd - landa i rätt ”mindset” kring att ställa ut och undgå besvikelser 💭

  3. Gå från konstnär till säljare - bli trygg i att våga sälja, även om du är ovan 👛

Vi kommer även prata om hur man vet att man är redo att ställa ut, och om vilka praktiska saker man bör ha på plats inför en utställning. Oavsett om du ännu inte haft din första utställning, eller om du ställt ut förut men längtar efter mer motivation, inspiration och information så är detta kostnadsfria webinarie rätt för dig!

🎬 Webinariet är gratis och ges måndag 5 juni kl 17.30-18.30. Vi ses via Zoom, anmälan krävs. Webinariet kommer gå att se i efterhand under en begränsad period, men du måste anmäla dig!

Länk: https://www.shinethroughart.com/gratis-webinarie-stall-ut-din-konst

Hoppas vi ses!

Kramar
Ania ✨🫶🏻✨

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.