TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Handledningshelger i måleri i Vaxholm i vår/sommar - ta dina målningar till nästa nivå!

workshop/kurs Apr 15, 2024

Upplev en helg av konstnärlig handledning som tar ditt måleri till nästa nivå!
DATUM: 10-11 aug

I denna exklusiva workshop har du möjlighet att utvecklas i ditt skapande tillsammans med andra passionerade målare i den idylliska skärgårdsstaden Vaxholm utanför Stockholm. 

Detta får du under helgen:

 • Stöd att komma vidare med målningar som du kanske fastnat med
 • Se vad du är bra på och förstå din potential i måleriet
 • Lära dig om vad just dina målningar behöver för att lyfta till nästa nivå
 • Generella tips om vad du ska fokusera på i ditt konstnärskap
 • Steg för steg återkoppling på dina målningar när du tar dem framåt under helgen
 • Skapa tillsammans med andra seriösa målare som tar sin kreativitet på allvar och vill bli den bästa versionen av sig själva

Under två intensiva dagar, i en intim grupp, kommer du att utforska och utveckla dina målningar med vägledning från mig när jag använder mig av mina 20 år av undervisande.

Tillsammans kommer vi att arbeta för att förfina din teknik och du kommer att få personlig återkoppling för att komma vidare med dina målningar, identifiera dina styrkor och tydligare förstå hur du kan utnyttja dem bäst. Du kommer att få konkreta råd om hur du kan förbättra dina verk samt få riktlinjer för hur du kan ta din konstnärliga utveckling vidare.

Genom steg-för-steg feedback i måleriprocessen av mig får du ut mesta möjliga av tiden vi har tillsammans när du målar jämte likasinnade som delar din ambition. 

Ta med dig dina pågående verk att jobba vidare med samt tomma dukar och ge dig själv den ultimata presenten av kreativitet: att bli en av ca 10 personer på workshopen där vi tillsammans upptäcker värdet av ditt unika måleri.
 

Detta är för dig som:

 • Målar löpande i din vardag
 • Som har egna projekt inom måleriet som du fokuserar på
 • Som är nyfiken på hur du kan bli bättre i ditt måleri
 • Som är villig att ge allt för att blomstra och ta dina målningar till nästa nivå! 

Jag har bara 10-12 platser på denna helg, så först till kvarn!

 

INFO OCH ANMÄLAN

Var: VI ses på plats i Vaxholm i Galleri Shine på Hamngatan 5A

Datum och tider: Lördag  kl 10-16 och söndag  kl 9-15. Det kommer finnas möjlighet att måla längre efter kl 16 lördagen, men då utan handledning.

Pris: 1900 kr

Du bekostar själv boende och resa.

Anmälan i två steg:

 1. Swisha  till 123-054 53 01 (företags-swish till Shine Through Art AB) 

 2. Maila sedan skärmdumpen från din betalning till [email protected]. Jag svarar dig sen med en bekräftelse om din anmälan. (OBS jag kan inte se att du swishat eftersom detta är ett företagsnummer, så du måste antingen maila mig skärmdumpen eller skriva att du genomfört betalningen så kan jag gå in och titta.)

Frågor? Maila mig på [email protected].

Jag hoppas vi ses i Vaxholm i maj!

kram 

Ania 💕

 

----
Om kursledaren: 

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung som är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar har gett henne en stadig bas som konstnär. 

Ania har också en gedigen arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare, pedagog och kursledare. 

Hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande har under snart 20 år hjälpt flera konstnärer framåt i sitt eget skapande. Det intuitiva måleriet är hennes utgångspunkt och en ständig källa till inspiration och målarglädje för alla som undervisas av henne. 

Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver Shine Through Art AB. År 2023 debuterade hon som författare med boken "Ställ ut din konst - en handbok för att lyckas med din utställning". I dag är Ania bosatt i Vaxholm i Stockholms skärgård med sin familj, och undervisar i måleri för olika kunskapsnivåer samt entreprenörskap för kreativa främst via internet.
Läs mer på www.shinethroughart.com

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.