TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Ja må han leva! Charlie fyller ett år!

Uncategorized Sep 22, 2022

Ja må han leva!

I dag fyller vår lille Charlie ett år! Himmel vad tiden gått fort! Han är så stor nu och kryper runt som en liten illbatting, är nyfiken och ska fingra på ALLT, har mer och mer stark vilja och bestämda åsikter och inom kort kommer han att gå själv (det vill vi knappt tänka på vad det innebär, haha)!

Självklart ska vi fira att Charlies första år är till enda, och det vill jag göra genom att att hylla en av de saker som gör charlie extra glad, nämligen djuren! Överallt där vi ser djur skiner Charlie upp där han sitter i vagnen och pekar och pratar och fnissar. Han verkar gilla djur helt enkelt! 

Så till hans ära vill jag ge ett erbjudande på mina 6 konstkort ”Glada djurmotiv” i stolek 14,8 x 14,8 cm (perfekta för en ram på 15x15 cm). Pris 270 kr inkl porto. Beställer du före 30 sep lägger jag till två kort med rymdmotiv i paketet!  Klicka här för att komma till "Glada djurmotiv" 6-pack:  https://shop.shinethroughart.com/products/konstkort-djurens-varld-6-pack

Jag vill också passa på att påminna om den populära webbkursen i måleri där du själv kan lära dig att måla sådana djur: Måla djur på schablonbakgrund! Klicka här för att läsa mer och köpa kursen: https://www.shinethroughart.com/webbkurs-mala-djur-pa-schablonbakgrund

kram 

Ania 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.