TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Tre frågor till kollegan Frida Larsson

samarbete veckans 3 Nov 02, 2021

Tre frågor till kollegan Frida Larsson

  1. Vad gör du för Shine Through Art? 

Jag är lite spindeln i nätet på den administrativa sidan av Shine Through Art. Jag är den som svarar på mejlen som kommer in och jag ser till att alla deltagare har tillgång till de kurser som de ska ha m.m. Jag ser till att hemsidan är uppdaterad och hjälper till med marknadsföringen, gör research och annat smått och gott. Sen så är jag den som redigerar videorna av lektionerna som Ania ger, ser till att de ser snygga ut och att man lätt kan följa med i instruktionerna som ges. 

  1. Vad tycker du mest om med ditt arbete?

Att det är så kreativt! Ania är i en ständig kreativ process och företaget likaså. Att få vara ett bollplank och en del i den kreativa processen är jättekul. Sen så får jag också lära mig en hel del om måleri på köpet!

  1. Vad är unikt med det här arbetet?

Det är att jag kan jobba helt online och det är väldigt flexibelt. Jag bor i England sedan 5 år tillbaka och sköter min del av arbetet härifrån. Hade jag bott i Sverige hade det varit fantastiskt att spendera mer tid med Ania i hennes ateljé men vi har trots avståndet ett väldigt fint samarbete och jag känner mig som att jag är på plats i Vaxholm. Lika fint tänker jag att det är för deltagare att kunna vara med på workshops och lektioner var man än är, att ha flexibiliteten att vara kreativ och arbeta precis där man är utan att behöva vara bunden till en fysisk plats.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.