TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Livemåleri med Ania i midsommar - sön 23 juni kl 15-17.30

workshop/kurs Jun 18, 2024

Livemåleri med Ania i midsommar!

Häng med och använd lite av den underbara midsommarhelgen till att koppla upp dig på skaparflödet och måla med mig!

Jag bjuder in till livemåleri via länk, där jag delar med mig av min målarglädje och inspiration under en eftermiddag under midsommarhelgen, söndagen 23 juni kl 15-17.30.

Du får komma med bakom kulisserna och får en unik inblick i min skaparprocess, där jag delar med mig av mina tankar och känslor medan jag arbetar med mina målningar i realtid. Inget filter, inget skydd - bara ren och ärlig skaparglädje. Alla mina tekniker kommer vara synliga för dig att inspireras av. Jag kommer måla vidare på några målningar jag påbörjade under påskretreaten, men även arbeta med andra målningar. Vill du måla i mina fotspår? Gör det! Vill du ta med dig delar bara, eller helt fokusera på din grej, men ha mig med i bakgrunden för inspiration, motivation och fokus, så gör det!

Anslut till mig via Zoom och låt ditt hjärta leda dig genom en härlig halvdag av självuttryck och själens målarglädje.

Detta får du under livemåleri i midsommar:

  • Handledning och inspiration: Du kommer att få värdefulla tips och förslag för din målarresa genom att se mig måla och höra mig berätta om mina metoder.
  • Utforska nya tekniker och idéer: Följ med mig på en resa genom flera akrylmålningar och hämta inspiration från mina olika tekniker och tillvägagångssätt för att utveckla din egen stil.
  • Förverkliga din kreativitet: Ge dig själv möjligheten att utforska och uttrycka din egen vision genom att skapa din egen version av det du ser mig måla.
  • Avsatt tid för din konst: Genom livemåleri i midsommar med mig avsetter du specifik tid för ditt måleri så att du kan fokusera helt och hållet på din konstnärliga utveckling.
  • Skapande gemenskap: Delta i en gemenskap av likasinnade målare och dela din passion för kreativiteten under dessa dagar av måleri tillsammans.
  • Fördjupa dig i ditt måleri: Genom detta målarpass på 2,5 timmar får du möjlighet att verkligen fördjupa dig i ditt måleri och utforska nya tekniker och idéer.
  • Tillgång till inspelningar: Om du missar träffen eller vill återuppleva målarpasset i efterhand kommer du att ha tillgång till inspelningar av allt som sker.

Jag ser fram emot att måla tillsammans!

Varmt välkommen!

INFO OCH ANMÄLAN

Datum och tid: söndag 23 juni, kl 15-17.30. Kan du inte vara med där och då kan du få inspelningen och se den i efterhand. 

Hur: Via Zoom. När du anmält dig får du en länk till zoom-träffen via mail.

Pris: 195 kr

Anmälan i två steg: 

  1. Swisha till 123-054 53 01 (företags-swish till Shine Through Art AB) 
  2. maila sedan skärmdumpen från din betalning till [email protected]. Jag svarar dig Zoomlänken via mail. (OBS jag kan inte se att du swishat eftersom detta är ett företagsnummer, så du måste antingen maila mig skärmdumpen eller berätta att du genomfört betalningen så kan jag gå in och titta)

Frågor? Maila mig på [email protected].

Hoppas vi ses online i midsommar!

Kram 

Ania 💕

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.