TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Målningar auktioneras ut på Tradera (auktionerna avslutas 8-11 april)

🎨✨ Glada nyheter: mina senaste målningar auktioneras ut på Tradera! ✨🎨

Du kanske har märkt att min kärlek till skärgården har kommit fram mycket i mitt måleri den senaste tiden. Nu är det äntligen dags att sprida den glädjen vidare!

Jag är stolt över att berätta att sex av mina sprillans nya skärgårdsmålningar nu kommer auktioneras ut på Tradera! Dessa verk har alla skapats under de senaste månaderna och är ungefär 30x30 cm stora. Temat är skärgårdsromantik, och jag har låtit min kreativitet flöda genom färgvalen och linjearbetet.

Varje målning har en unik sluttid för auktionen som är mellan 8-11 april, så se till att hålla koll på dem så att du inte missar någon som kanske är din favorit! Det gäller att vara först till kvarn för att få chansen att lägga vantarna på en av dessa unika originalverk!

Jag hoppas att dessa målningar kan sprida lite glädje och skönhet till ert hem, precis som de har gjort för mig under skapandeprocessen. Tack för allt stöd och jag ser fram emot att se vilka av er som blir de lyckliga ägarna till mina skärgårdsmålningar!

Se alla målningar och buda på Tradera här: https://www.tradera.com/profile/items/5911129/gladania

kram 

Ania 💕

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.