TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Påskretreat med Ania online: "Vårda din inre konstnär"

workshop/kurs Mar 18, 2024

Påskretreat med Ania: "Vårda din inre konstnär"
Följ med mig på en resa inåt i måleriet under påsken, där vi låter vår kreativitet flöda fritt!

Påskhelgen är inte bara för äggmålning, godis och umgänge med familjen - det är också en möjlighet för egentid med självreflektion och kreativitet. Därför vill jag bjuda in dig till tre halvdagar av näring till din inre konstnär med skapande och måleri, tillsammans med mig och likasinnade online, från fredag 29:e till söndag 31:a mars!

Denna retreat är för dig som längtar efter att fördjupa dig i målarglädjens värld på det sätt som passar dig bäst.

Du får komma med bakom kulisserna och får en unik inblick i min skaparprocess, där jag delar med mig av mina tankar och känslor medan jag arbetar med mina målningar i realtid. Inget filter, inget skydd - bara ren och ärlig skaparglädje. Alla mina tekniker kommer vara synliga för dig att inspireras av. Vill du måla i mina fotspår? Gör det! Vill du ta med dig delar bara, eller helt fokusera på din grej, men ha mig med i bakgrunden för inspiration, motivation och fokus? Absolut!

Ge dig själv den perfekta påskgåvan att stänga ute omvärldens distraktioner och fokusera på ditt inre och ditt måleri under påsken. Anslut till mig via Zoom och låt ditt hjärta leda dig genom en härliga dagar av självuttryck och själens målarglädje.

Detta får du under påsk-retreaten:

  • Handledning och inspiration: Du kommer att få värdefulla tips och förslag för din målarresa genom att se mig måla och höra mig berätta om mina tekniker och metoder.
  • Utforska nya tekniker och idéer: Följ med mig på en resa genom flera akrylmålningar och hämta inspiration från mina olika tekniker och tillvägagångssätt för att utveckla din egen stil.
  • Förverkliga din kreativitet: Ge dig själv möjligheten att utforska och uttrycka din egen vision genom att skapa din egen version av det du ser mig måla.
  • Avsatt tid för din konst: Genom påskretreatens målarpass avsetter du specifik tid för ditt måleri så att du kan fokusera helt och hållet på din konstnärliga utveckling.
  • Skapande gemenskap: Delta i en gemenskap av likasinnade målare och dela din passion för kreativiteten under dessa dagar av måleri tillsammans.
  • Fördjupa dig i ditt måleri: Genom tre målarpass på 2,5 timmar vardera får du möjlighet att verkligen fördjupa dig i ditt måleri och utforska nya tekniker och idéer.
  • Tillgång till inspelningar: Om du missar något eller vill återuppleva våra målarpass i efterhand kommer du att ha tillgång till inspelningar av allt som sker.

Med dessa möjligheter kommer du att kunna utveckla dina målartalanger och uppleva en djupare nivå av konstnärligt självuttryck.

Jag ser fram emot att måla tillsammans!

Varmt välkommen!

INFO OCH ANMÄLAN

Datum och tid: 29-31 mars, kl 10-12.30 varje dag. 

Hur: Via Zoom. När du anmält dig får du en länk till zoom-träffen via mail.

Pirs: 395 kr för alla tre dagarna - totalt 7 timmars måleri tillsammans!

Anmälan i två steg: 

  1. Swisha till 123-054 53 01 (företags-swish till Shine Through Art AB) 
  2. maila sedan skärmdumpen från din betalning till [email protected]. Vänta sen på bekräftelse med Zoomlänken via mail.

Frågor? Maila mig på [email protected].

Hoppas vi ses online i påsk!

Kram 

Ania 💕

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.