TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Tre av mina favoritpenslar för akrylmåleri

måleritips veckans 3 Aug 10, 2022

Penslarnas värld är full av varianter och sorter. Här får du tre av mina favoriter, alla i nylon för akrylmåleri: 

  1. Moddalren - jag älskar den för att den hjälper mig att täcka stora ytor och lägga de bakgrunder som jag gillar fort. Den kan måla tjockt med färg, men är helt underbar att lasera tunna lager färg med. Min favorit är att lägga kulörer med hög transparens som låter det som finns under att synas igenom, så att det blir som en hinna av färg över hela ytan som lugnar ner målningen eller delar av målningen. Underbart!
  2. Mediumstor flat pensel - denna hjälper mig att fylla i ytor snabbt, men kan även komma in i mindre partier, hörnor och mellan former och motiv med sina spetsiga hörnor. Den här penseln är formad så för att se till att jag inte kan pilla utan måste hålla måleriet ganska grovt, vilket hjäper mig få det halvabstrakta manér som inte låter mig överlämna mig till min inre perfektionist som skulle pilla ihjäl varenda målning om den fick chansen. Heja!
  3. Konturpenslen - denna tunna lilla grej ser inte mycket ut för världen, men kan få den mest underbara, levande konturlinje att ge liv till mina målningar, både som konturlinje kring en form eller ett motiv, men också en linje som blir som struktur och riktningar i en bakgrund. Med rätt mängd vatten och färg i sig gör den underverk i mitt måleri. Älskar den!

    kram 
    ania 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.