TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Tre konstnärer som målar djur på ett inspirerande sätt

konstnärer veckans 3 Aug 29, 2022

Jag älskar att måla djur! Den här veckan vill jag hylla tre konstnärer som målar djur på sätt som Inspirerar mig mycket. Här är tre av mina favoriter just nu och varför de är så intressanta för mig 

1. Ken Roko - Han jobbar i mixed media och sättet som han skapar underbara stämningar och atmosfärer kring sina djur är hänförande. Färgvalet är begränsat, lite dovt och han får så mycket känsla i att sätta sitt vackert detaljerade djur ensamt mot en ganska grovt och nästan rustik bakgrund. Så mycket stämning!

2. Rebecca Haines - hennes sätt att blanda det tickande maneret med måleriet fascinerar mig. Hon har en så säker formkänsla och djuret karaktärsdrag är så på pricken, och jag tycker hon är härligt vågad i att lämna delar av målningen  halvklara, bara nochalant utspisade. Hennes starka färger inspirerar mig också!

3. Kimberly Kelly Santini- Hennes djur framträder ur dansanta bakgrunder med mycket andra mönster och hon leker med både utspanande och och vanligt måleri (där man målar fram motivet mot en ljusare bakgrund) som ger underbara effekter. Hon håller sig mest till sin egen färgskala med dova versioner av lila, rosa och grön som är så effektfull! Mums!

kram 
Ania 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.