TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Vanliga frågor om workshopen "Våga ställ ut din konst"

workshop/kurs Apr 08, 2024

Vanliga frågor om workshopen online: Väck din utställningsdröm till liv - våga ställ ut din konst! 

Kan man se workshopen i efterhand? 

Svar: allt material spelas in och kan ses i efterhand med obegränsad tid. Workshopen handlar mycket om att arbeta med sig själv, svara på frågor och reflektera, så när du ser den i efterhand, så pausar du bara videon och gör skrivövningar som tar dig framåt mot att våga ställa ut din konst.

 

Måste jag vara helt redo att ställa ut för att ha glädje av workshopen, eller räcker det med att jag vill ställa ut någon gång i framtiden? 

Svar: ju tidigare du börjar med att se dina hjärnspöken som kanske hindrar dig från att ta tag i dina drömmar, satsa på din konst, och våga visa dig för omvärlden, desto bättre förutsättningar har du när det väl är dags och du är redo att ställa ut.

 

Hur är upplägget på workshopen?

Svar: första delen handlar om ditt mindset, om att titta på oss själva och våra ibland omedvetna föreställningar och begränsningar som styr oss. Vi kommer jobba med skrivövningar och samtal i mindre grupper, där vi kan se oss själva in nykter ljus tillsammans. Utifrån detta hittar vi verktyg och lösningar som gör det mer möjligt för oss att ta steg framåt med konst. 

Andra delen handlar om det praktiska med att ställa ut och vi pratar om olika möjligheter till utställningar, antalet bilder du behöver ha för att ställa ut, hur du ska tänka för att få en sammanhängande utställning, hur du vet att målningarna håller måttet etc. Du kommer också kunna ställa dina frågor som klarar ut ovisshet som du har. Att reda ut praktiska saker stöttar och klargör så att ännu ett hinder av motstånd kan tas bort. I den här delen är vi samlade i stora gruppen främst, och vi varvar föredrag med svar på frågor. Hela workshopen är mycket responsiv och utgår från behoven som deltagarna kommer med.

 

Det står att workshopen är 4 timmar inklusive lunchpaus, hur lång är lunchpausen?

Svar: lunch påsen är ca 30-40 minuter och tas ungefär vid 11.30.

 

Hur stor grupp kommer gruppen vara?

Svar: gruppen kommer vara mediumstor, jag vet inte exakt hur stor dagsläget, men vi kommer arbeta i små grupper och få mer personliga och intima samtal där även den som är mindre extrovert får komma till tals och kan känna sig trygg.

 

INFO OCH ANMÄLAN

Datum och tid: Lördag den 13 april kl 9.30 – 13.30 – 4 timmar inklusive lunchpaus

Hur: Via Zoom. När du anmält dig får du en länk till zoom-träffen via mail.

Pirs: 395 kr

 

Anmälan i två steg:

  1. Swisha  till 123-054 53 01 (företags-swish till Shine Through Art AB)
  2. Maila sedan skärmdumpen från din betalning till [email protected]. Jag svarar dig sen med en bekräftelse och en zoomlänk till workshopen.
    (OBS jag kan inte se att du swishat eftersom detta är ett företagsnummer, så du måste antingen maila mig skärmdumpen eller skriva att du genomfört betalningen så kan jag gå in och titta.)

Frågor? Maila mig på [email protected].
Jag hoppas vi ses den 13 april!

kram 

Ania 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.