TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Hjälp mig att förverkliga min dröm! ✨📙✨

inspiration utställning Jun 07, 2023


Jag har länge velat dela med mig av min erfarenhet av att ställa ut min konst till fler, och nu har jag chansen ge ut en bok: ”Ställ ut din konst - dela din målarglädje med andra”


MEN! Jag behöver hjälp att finansiera det sista innan boken blir verklig och kan hållas i handen! Detta vill jag göra genom crowdfunding, alltså medfinansiering av dig och andra som vill att boken ska bli till. Detta gör du genom att förbeställa boken. 🧑‍🎨

📖 Hur går det till?
Jo, jag använder den erkända online-plattformen Kickstarter där jag och mitt team har skapat en sida med detaljerad info om boken (med en liten film), och där det finns 7 olika nivåer att engagera sig. Där finns en bred spännvidd på insats-paket, allt från att bara ge ett litet bidrag på 50 kr för att man vill stötta projektet, till att förbeställa boken och få personlig hjälp från mig att färdigställa din egen utställning för 5000 kr. Du väljer!

KLICKA HÄR  för att komma till Kickstarter-sidan!

📖 Om boken
Detta kan boken göra för dig som vill ställa ut din konst:
Boken är indelad i flera kapitel som bland annat rör ditt liv som konstnär, vilka steg du behöver ta för att kunna ställa ut, var du kan ställa ut, praktiska tips på vad du behöver förbereda samt säljarknep och frågor som rör det ekonomiska. Varje kapitel avslutas dessutom med frågeställningar som kan hjälpa dig att utvecklas som konstnär och att ta viktiga beslut i processen mot en egen utställning. Med hjälp av den här boken hoppas jag att du en dag står där på din egen första utställning, väl förberedd och stolt över dina verk. Du är glad över att få visa omgivningen din passion för färgerna och motiven och du vet att det du kan berätta med din konst kommer från ditt hjärta. I denna bok finns allt du behöver veta för att kunna genomföra dina drömmars utställning. 🧑‍🎨

Boken ger dig svar på följande frågor:
❥ Hur du kan välja ut och förbereda de målningar som ska vara med på din utställning.
❥ Hur du sätter ett pris på ditt verk.
❥ Hur du hittar den utställningslokal som passar dig.
❥ Praktiska tips på allt du behöver till utställningslokalen.
❥ Hur du planerar en vernissage.
❥ Svar på flera ekonomiska frågor.
❥ Mycket mer!

Jag behöver få in 50 000 kr för att kunna trycka boken och jag kommer hålla dig uppdaterad med hur det går med kampanjen!


Så här förbeställer du boken:

Gör det i TVÅ steg:

1. Klicka på sidan, välj beställning (du blir en ”backer”) och registrera ett konto på plattformen Kickstarter.

2. Gå till sidan igen och slutför köp av vald beställning via ditt nya konto, här lägger du in ditt bankkort (glöm inte att låsa upp kortet för utlandsköp). - VIKTIGT: Dina pengar dras inte om inte HELA summan av 50 000 kr nås. Därför dras pengarna inte förrän den 21 juni (när kampanjen tar slut). Om vi inte får i hop hela summan dras inga pengar från dig! - Har du problem så maila oss på [email protected] så hjälper vi dig!

Hoppas du vill hänga med på resan och göra boken verklig! ♥️🙏🏻

KLICKA HÄR för att komma till Kickstarter-sidan!

Kram
Ania 🥰

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.