TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Workshop online 7 okt: Frigörande landskapsmåleri med teknik

workshop/kurs Sep 27, 2023
Häng med och frossa i landskapsmåleri en heldag!
 
I den här workshopen får du två fullproppade lektioner med kunskap som ger dig både härligt frigörande metoder och måleriteknik som gör dig säkrare när du målar landskap!
 
I den första lektionen fokuserar vi på speed-painting och övar upp oss med ett speciellt “recept” att få fram magiska, rustika landskap, och i den andra lektionen går vi in i färgkontrasternas värld och jobbar med specifik måleriteknik som får fram ljus och sommarkvälls-magi som får målningen att poppa!
 
Läs mer om varje lektion här: 
 
Lektion 1:
Gillar du att måla landskap men längtar efter att göra dem mer spontana, snabba och rufsiga? Att våga bara göra mer och tänka mindre? I den här lektonen övar vi på att släppa taget genom att ge oss in speed-painting där målningen ska gå fort för att uppnå det spontana och direkta som ger en härlig karaktär. Du får ta del av mitt hemliga “recept” på att måla rustika landskapsmålningar som är en 7-stegsprocess, och sen övar vi på dessa steg genom att göra flera målningar på kort tid. Detta får du med dig:
  • En lekfull ingång till att måla mer spontana landskap
  • Utforska en spännande färgskala och förstå vad de olika nyanserna tillför
  • Ett recept på 7 steg att skapa landskap
  • En chans att öva upp dig på detta recept genom att göra det flera gånger under lektionen
Lektion 2:
Längtar du efter att dina landskapsmålningar ska vara fulla av ljus och “poppa” så att man fastnar med blicken när man ser dem? I den här lektionen jobbar vi med ljuset i en sommarkväll genom att vi tar oss an kontrastfärgerna gul och lila och skapar ett magiskt landskap segt för steg. Du kommer också få chansen att öva upp dig på att blanda färger för att få till rätt nyanser för bästa effekt. Detta får du med dig:
- steg för steg instruktioner för hur du bygger upp en målning som ger förutsättningar för en målning som poppar.
  • Metoder att blanda till rätt nyanser i en begränsad palett
  • Konkreta tips för hur du skapar djup i landskapet
  • Sätt att få landskapet att få ett magiskt ljus med atomsfär och sommarkvälls-magi
Lektionerna i den här workshopen är förinspelat material där Ania undervisar. Värdinna för workshopen är Anias kollega Frida. 
 
Kursen ges online via Zoom lördagen den 7 oktober kl 10-16. (Lunchpaus ca 12-13) 
 
Inga förkunskaper krävs. 
 
 
Pris 679 kr, betalas med kort eller via Klarna, se mer info i länken i profil. (vill du betala på annat sätt maila till )
 
Kan du inte vara med på liveträffen? Självklart kan du se inspelningen i efterhand, men du måste anmäla dig först. 
 
Vid frågor maila . 
 
Jag hoppas vi ses på kursen!
Med mycket skaparglädje,
Ania 
 
------
“Så roligt! Glömmer tid och rum. Går inte att sluta!” /Yvonne Larsson 
 
“Underbart roligt att delta i Anias kurs. Jag har fått tillbaka min målarglädje samtidigt som jag börjar känna in mig i akrylens värld genom all den kunskap som Ania förmedlar och delar med sig av.” /Bea Gerden 
 
“Förutom det lärorika i den speciella färgkombinationen i en av lektionerna så var det även kul att öva på att måla hav.” /Maria Lundgren

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.