TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Gratis "gör klart dina målningar"-verkstad online ons 14 feb kl 18-20 via Zoom

måleritips workshop/kurs Feb 13, 2024

Alla hjärtans dag gåva i måleriets tecken från mig till dig!

Gratis gemenskapsmåleri ”gör klart dina målningar”-verkstad

Här kommer en härlig alla hjärtans dag gåva till alla er som förgyller och delar min skaparvardag! Låt oss fira vår kärlek till måleriet tillsammans! På onsdag kväll 14 februari kl 18- 20 vill jag bjuda dig på gratis en ”gör klart dina målningar”-träff via Zoom! 

Ibland är det svårt att komma till skott med att avsluta målningar vi påbörjat. Här får du en chans att ge kärlek till dina målningar och föra dem i hamn, i varm gemenskap tillsammans med mig och glada andra målare!

Vi ses på zoom och du tar med dina halvfärdiga och nästan färdiga målningar och gör dig redo att göra klart så många du kan under tiden vi har tillsammans. Jag kommer börja vår träff med att ge några tips på om hur du gör klart dina målningar, och vad du ska tänka på och titta efter (ca 10 minuter). Sen sätter vi igång och du målar hos dig och jag målar hos mig i två timmar. Du kommer kunna se mig måla via live video medan du arbetar på ditt håll.

Häng med och pumpa in härlig kärlek i ditt måleri tillsammans med mig!

Länken till träffen är https://us02web.zoom.us/j/4872464493

Jag öppnar mötet ca 5 minuter innan kl 18. Hoppas vi ses!

 

Många kramar 

Ania 💕

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.