TILLBAKA TILL HEMSIDAN

I LOVE 30x30 - Konstauktion på Tradera

anias målningar Dec 05, 2023

En tavla varje dag fram till jul!


Tjugotre målningar i tjugotre dagar, alla i storleken 30x30 cm (nästan)! En om dagen läggs upp för auktion. Buda hem en fin målning till jul!


Under de senaste åren har jag skapat många lektioner och workshops där jag och deltagarna utforskat olika sätt att måla, inspirerats av olika konstnärer och målat i olika manér. De flesta målningar gjorde jag på 30x30-dukar, och många av dem är tavlor som jag tycker mycket om. Det är en yster blandning målningar i olika stilar och många är studier, parafraser och hyllningar av andra konstnärers verk, blandat med mina egna bilder som kommit inifrån mig.

Nu vill jag ge dessa målningar en chans att komma ut i världen och därför lägger jag ut dem på auktion på Tradera, en om dagen i 23 dagar, ända fram till jul! 

 

HÄR KAN DU SE TAVLORNA SOM DU KAN BUDA: https://www.tradera.com/profile/items/5911129/gladania


Om du är ny till Tradera kan du ta del av denna instruktionsvideo för att se hur man gör för att lägga bud.

Kort om budgivningen på Tradera:
• Klicka på länken nedan för att se sidan med mina auktioner.
• Du behöver registrera en användare om du inte redan har en. 
• Klicka sen på målningen du vill buda på för att läsa mer och komma till sidan där du kan lägga bud. Via bud-knappen väljer du beloppet du vill buda. 

• Varje målning är uppe för budgivning i 7 dagar. Blir du överbjuden kommer du få en notis till din mejl och kan välja om du vill lägga ett nytt högre bud.
• Vinner du budgivningen får du mejl från Tradera om hur du betalar. (Finns fler möjligheter, tex via swish, Klarna eller via kort) 
• 
Därefter sänder jag målningen i ett paket till din adress! :) 

Kram

Ania

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.