TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Mors dag: Tre orsaker att hylla mamma Alina

samarbete veckans 3 May 23, 2022

Alla har vi någon att tacka i våra liv, någon vars axlar vi står på och som får oss att göra det vi gör, våga lite mer, sträcka oss lite längre. För mig är det min mamma som också är konstnär och entreprenör. Jag vill fira Alina och dessa tre karaktärsdrag jag fått/lärt av henne som gjort det möjligt för mig att leva min dröm som jag gör idag:

  1. Mod. Att våga satsa på sitt eget konstnärsföretagande. Hade jag inte sett mamma göra detta och gå på stigen före mig så hade jag aldrig vågat ta steget själv. Det har inte funnits många förebilder som hon omkring mig och jag är så lyckligt lottad över att hon visat mig vägen.
  2. Nyfikenhet. Att ständigt hitta på nya projekt och ideér. Detta gör att livet och jobbet aldrig blir tråkigt, för det finns alltid något nytt att utforska, testa och förundras över. Att förnya sig själv om och om igen kräver en öppenhet och en gnutta rastlöshet för att inte stagnera, det fick jag också av mamma!
  3. Handlingskraft. Mammas förmåga att få saker gjorda har alltid inspirerat och fått mig att se att även jag kan skapa det liv jag längtar efter. Att lita på sig själv tillräckligt att man vet att även om det inte lyckas så kommer något bra ur min satsning när jag tar ut en riktning och kör. Det är så mycket värt!

    Tack älskade mamma! <3

    kramar
    Ania 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.