TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Lunchmåleri med Ania 27 maj - Finns det en hierarki bland motiven?

lunchmåleri med ania May 27, 2022

Idag vill jag undersöka frågan om det finns en hierarki bland motiven vi målar? Detta är något som kom upp i en konversation med en deltagare och jag tror det berör många av oss som målar. Häng med på min lilla presentation där jag visar min inställning till den här frågan, se om du håller med mig!

Se videon på min YouTube-kanal här! https://www.youtube.com/watch?v=BTNCPQUcesM

Mors dag erbjudande som gäller fram till midnatt söndag 29 maj: Mors dag närmar sig och eftersom jag nu blivit en jag med, vill jag fira alla mammor! Så det blir genom en riktig bra rabatt på 5 olika kurspaket med 4 kurser på ca 1 timme i varje!
Kurspaketen är redan nedsatta så nu blir det rabatt på rabatt fram till söndag 29 maj kl 24! Ordinarie pris är 1036 kr, det nedsatta priset är 777 kr och nu sänker jag det ytterligare till 600 kr per kurspaket! Du sparar 177 kr (eller egentligen 436 kr)
Du finner dem här:
https://www.shinethroughart.com/intro...
Ange rabattkoden MOR22 för att få rabatten Kurspaketen med 4 kurser i varje är dessa: - Målarglädje - Det måste inte bli perfekt - Magiska motiv i fokus - Ta dina bakgrunder vidare - Lekfulla måleri-metoder - Måleriteknik - Lyft dina verk till nästa nivå
Läs mer om dem alla här:
https://www.shinethroughart.com/intro...
Fira din mamma, mormor, någon annans mamma, eller varför inte dig själv genom denna kreativa present!

Låt oss sprida skaparglädje!
Kramar Ania

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.