TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Nu öppnar vi upp anmälningarna till Måla och stråla-programmet!

workshop/kurs Jan 03, 2023

Hurra! 🎉

Nytt år och vi öppnar nu upp för några platser i vårt populära onlineprogram Måla och stråla - programmet som inspirerar dig att utveckla och hålla igång måleriet i ditt vardagsliv.

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande- anmäler dig innan den 18/1 och du får 4 bonusar till ett sammanlagt värde av 7480 kr! Begränsat antal platser- först till kvar gäller. ⏳

Håll igång måleriet med Måla och Stråla. 🧑‍🎨

Måla och Stråla är ett onlineprogram som inspirerar dig att utveckla och hålla igång måleriet i ditt vardagsliv. Du ingår i en grupp som regelbundet träffas via olika webinarier med workshops, inspiration och gemenskap. Programmet startar den 18 januari för våren 2023.

 

DETTA FÅR DU I PROGRAMMET

🌟 Stöd med att hålla igång måleriet i din vardag

Våra regelbundna onlineträffar hjälper dig hålla det kreativa flödet igång och måleriet levande i ditt vardagsliv.

🌟 Idéer och tips som inspirerar dig att utvecklas och måla mer

Vi målar tillsammans och har gemensamma inspirationskvällar då jag demonstrerar något som du kan prova i ditt måleri. Att få ny input håller skaparglädjen och lusten levande!

 

PROGRAMMETS UPPLÄGG:

👉En längre period med regelbundenhet i måleriet

Programmet innehåller tre träffar i månaden (vi ses på onsdagskvällar) i i 6, 12 månader eller mer. Denna regelbundenhet håller dig på spåret och ser till att du inte tappar farten i ditt skapande. Du hjälper dig själv att hålla dig ansvarig för att upprätthålla drömmen om mer kreativitet i din vardag! 

👉Tre onlineträffar i månaden som inspirerar

Under våra tre måla tillsammans-träffar målar var och en hemma hos sig men ändå tillsammans. Du får instruktioner för att måla samtidigt som mig som garanterar att du städning utvecklas som målare!

👉Stödsystem som gör att du aldrig är ensam

I den slutna Facebookgruppen visar vi våra målningar, delar inspiration och hejar på varandra. Varje vecka får du en måleri-impuls som sätter igång skapandet, och en gång i månaden sätter vi upp mål för oss själva inför kommande månad där gruppen blir våra vittnen.

Läs mer om programmet och anmäl dig här: https://www.shinethroughart.com/sta-mala-och-strala-2023

Med mycket skaparglädje,

Ania🥰

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.