KURSEN TAR PAUS HÖSTEN 2023
Håll igång måleriet
med Måla och Stråla

Måla och Stråla är ett onlineprogram som inspirerar dig att utveckla och hålla igång måleriet i ditt vardagsliv. Du ingår i en grupp som regelbundet träffas via olika webinarier med coaching, inspiration och gemenskap.
Kursstart våren 2023
: onsdag 18 januari.

JA, JAG VILL HA LÖPANDE INSPIRATION I MITT MÅLERI
 

Detta får du i programmet:

Stöd med att hålla igång måleriet i din vardag

Våra regelbundna onlineträffar hjälper dig hålla det kreativa flödet igång och måleriet levande i ditt vardagsliv.

Idéer och tips som inspirerar dig att utvecklas och måla mer

Vi målar tillsammans och har gemensamma inspirationskvällar då jag demonstrerar något som du kan prova i ditt måleri. Att få ny input håller skaparglädjen och lusten levande!

Gemenskap kring måleriet med likasinnade

Genom vår Facebookgrupp får du se vad andra i gruppen målar och du får en chans att visa dina framsteg och alster. Att se kreativa skaparprocesser stöttar ditt eget blomstrande!

”Måla och stråla är en superbra möjlighet att utveckla sin kreativitet och en hjälp att ge sig själv tid att skapa. Skönt att sitta hemma omgiven av sina egna målargrejer. Dessutom ha tillgång till sina gamla och pågående målningar och få inspiration till att bearbeta och idéer till hur jag vill fortsätta med målningarna.” 

Elsa-Maria Nillroth

”Måla och stråla är för mig en guldkant i tillvaron som höjer min glädjenivå i livet och ger nya tankar och utmaningar att ta mig an. Gruppsamhörigheten ger mycket och Ania är alltid upplyftande och ser alla individer där de är i processen. Rekommenderar Måla och Stråla varmt!” 

Malin Eklöf

"Ania är fantastiskt generös med att dela med sig och lära ut olika tekniker i måleriet. Att måla online tillsammans med övriga deltagare är väldigt roligt. Hon är glad och entusiastisk och det smittar av sig. Jag har fått testa nya spännande tekniker genom Måla och stråla som gör att jag kan utvecklas i mitt måleri. Jag är så glad!"

Eva Ström

Programmets upplägg

En längre period med regelbundenhet i måleriet

Programmet innehåller tre träffar i månaden, oftast på onsdagar, i 6 eller 12 månader. Denna regelbundenhet håller dig på spåret och ser till att du inte tappar farten i ditt skapande. Du hjälper dig själv att hålla dig ansvarig för att upprätthålla drömmen om mer kreativitet i din vardag!

 

Tre onlineträffar i månaden som inspirerar

Vi har TRE måla tillsammans-träffar per månad där var och en målar hemma hos sig men ändå tillsammans! Temana varierar och du får testa på olika vinklar i måleriet som inspirerar ditt eget måleri.  

 

Stödsystem som gör att du aldrig är ensam

I den slutna Facebookgruppen visar vi våra målningar, delar inspiration och hejar på varandra. Varje vecka får du en måleri-impuls som sätter igång skapandet, och en gång i månaden sätter vi upp mål för oss själva inför kommande månad där gruppen blir våra vittnen.

Är Måla och Stråla rätt för mig? 

Älskar du att måla men har svårt att prioritera måleriet i din vardag?


Måla och Stråla hjälper dig att hålla fokus. Eftersom du har ett åtagande mot dig själv, mig och gruppen, har du stöd i att det blir av. 

Har du svårt få inspiration och hålla igång flödet?


Programmet har som syfte att ge dig löpande inspiration, dels genom att du får se vad andra har för sig och ta del av deras processer, dels genom inspirationskvällar där du får nya impulser att testa i ditt måleri.

Kom vidare när du fastnat i ditt måleri  


Under våra måla tillsammans-träffar får du prova nya sätt att måla och skapa, både i akryl och mixed media. Dessa olika övningar kan kasta dig in i nya flöden av inspiration och ta dig ur upplevelsen av att vara fast.

YES, DETTA ÄR RÄTT FÖR MIG!

Kursdeltagare berättar om programmet:

Bra att veta

Välj mellan två abonnemang-
Tolv eller sex månader

Observera att antalet platser är begränsat, anmäl dig nu om du vet att du vill gå.
Hör av dig om du har några frågor!

1. TOLV MÅNADERS ABONNEMANG- JUST NU MED SPECIALERBJUDANDE

Totala värdet per månad är 1 900 kr. Vårt specialpris är 695 kr per månad, totalkostnad 8 340 kr

 • STARTA ETT 12 MÅNADERS-ABONNEMANG OCH FÅ FYRA FÖRINSPELADE BONUSKURSER  VÄRDE  7 480 KR! 
  • Bonuskurs 1: (Värde 1495 kr)
   Teckningskurs - Teckna med högra hjärnhalvan 
   Den här kursen ger dig kunskap som kommer öppna upp ditt seende och göra dig till en bättre tecknare OCH målare när du lär dig behärska formerna på nya spännande vis! Läs mer om kursen här.

  • Bonuskurs 2: (Värde 1495 kr)
   Intuitivt måleri 3 delar 
   Den här kursen är för dig som längtar efter att uttrycka dig fritt i måleriet, måla utan prestationskrav och låta skapande-processen leda dig till ditt unika uttryck! Läs mer om kursen här
  • Bonuskurs 3: (Värde 1495 kr)
   Acrylic ink i 4 delar
   I den här workshopen lär du dig förstå inkens gåta i din egen upplevelse när du tas igenom en rad olika tekniker som var och en kan utvecklas hur långs som helst och poängen är att du ska hitta ditt eget uttryck med hjälp av dem! 
  •  Bonuskurs 4: (Värde 2995 kr)
   Kurspaket om 10 lektioner: Måla av hjärtats lust
   Fullspäckade med inspiration och instruktioner som ger dig ingångar till måleriet och bjuder upp till skaparglädje! Läs mer om kurspaketet här.

   Alla kurser är tillgängliga att se hur många gånger du vill utan tidsgräns.
JA! JAG VILL GE MIG SJÄLV 12 KREATIVA MÅNADER OCH FÅR 2 BONUSKURSER

2. SEX MÅNADERS ABONNEMANG

Totala värdet per månad är 1 900 kr. Vårt specialpris är 795 kr per månad, totalkostnad 4 770 kr

 • BÖRJA MED 6 MÅNADERS ABONNEMANG OCH FÅ KURSENS HELA FANTASTISKA UTBUD MEN UTAN BONUSGÅVOR 
JA! JAG VILL GE MIG SJÄLV 6 KREATIVA MÅNADER

Så här säger tidigare kursdeltagare om kursen:

Välj mellan två abonnemang-
Tolv eller sex månader

Observera att antalet platser är begränsat, anmäl dig nu om du vet att du vill gå. Hör av dig om du har några frågor!

1. TOLV MÅNADERS ABONNEMANG- JUST NU MED SPECIAL- ERBJUDANDE

Totala värdet per månad är 1600 kr. Vårt specialpris är 695 kr per månad, totalkostnad 8 340 kr

STARTA ETT 12 MÅNADERS-ABONNEMANG OCH FÅ TVÅ FÖRINSPELADE BONUSKURSER VÄRDE 3 000 KR! 

 

Bonuskurs 1 (Värde 1500 kr)
Häftiga effekter och tekniker som tar ditt måleri till nya nivåer!
Gillar du att inspireras av olika strukturer och strukturer som hjälper dig hitta glädjen i ditt måleri? Då kommer du älska dessa fem inspelade inspirationskvällar där du bland annat får ta del av tekniker som strukturmassa, maskeringvätska, Acrylic Pouring, T-sprit och krackeleringspasta.Bonuskurs 2: (Värde 1500 kr)

Måla fram motiv från dina bakgrunder
För dig som har många bakgrunder som du inte vet hur du ska ta vidare. Vi tittar på sätt att hitta motiv i bakgrunderna! Vi fördjupar oss i bland annat kontrast, ljus, färg och kompositioner, riktningar och strukturer som öppnar upp vårt seende.

JA! JAG VILL GE MIG SJÄLV 12 KREATIVA MÅNADER OCH FÅR 2 BONUSKURSER

2. SEX MÅNADERS ABONNEMANG

Totala värdet per månad är 1600 kr. Vårt specialpris är 795 kr per månad, totalkostnad 4 770 kr

BÖRJA MED 6 MÅNADERS ABONNEMANG OCH FÅ KURSENS HELA FANTASTISKA UTBUD MEN UTAN BONUSGÅVOR 

JA! JAG VILL GE MIG SJÄLV 6 KREATIVA MÅNADER

"Kreativiteten blir till en månraket när Ania med sin entusiasm och pedagogiska förmåga får mig att testa, att våga kasta mig ut i färgbad och experiment! "Jag är konstnär och jag gör som jag vill", är mitt favoritcitat från Ania. Det väcker min inre 5-årings "allt är möjligt"-känsla. Nyfikenhet och förlossning i en salig blandning!"

Rigmor Rolfson

”Boost för själen! Jag är så lycklig att jag hittade Ania och hennes online-kurser. Så mycket glädje och positiv energi Ania sprider, det är fantastiskt. Det är roligt och lärorikt, man får prova många olika tekniker som gör att man utvecklas i sitt eget uttryck och göra till sitt. Helt underbart! Vill man få glädje och göra en resa i färgernas fantastiska värld, rekommenderas Ania’s alla kurser varmt.” 

Ania Näslund

”En kurs som ger glädje, kunskap och inspiration innehållsmässigt men framför allt på grund av kursledaren och det engagemang hon har och förmedlar. Vill man komma igång att måla och känna glädjen det kan ge är detta verkligen en kurs att gå.” 

Susanne Cederlid

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!