Konstnärslyftet coachingprogram
– lev på din konst

Konstnärslyftet är ett coachingprogram som ger dig verktyg till att göra ditt konstnärskap till en inkomstkälla. Under 12 veckor får du lektioner och uppgifter som lär dig kombinera ditt skapande med entreprenörskap, för att få de bästa förutsättningarna för att kunna leva på din konst. 

Kursen finns tillgänglig att köpa som onlinekurs för självstudier utan studiegrupp. 

JA, GE MIG KUNSKAPEN JAG BEHÖVER NU!

Efter Konstnärslyftet kommer du:

Stå stadigt i din identitet som konstnär

Du kommer att veta hur din konst skiljer sig från andras verk och på vilket sätt den är unik. Du kommer att ha en djup förståelse för hur du och din konst kan bidra till andras liv, och varför det är viktigt.

Veta din konsts unika värde 

Du kommer att ha förståelse för vilket värde din konst tillför och hur du paketerar den. Nu kommer du att vara redo och bekväm med att sälja din konst och vara en konstnärsentreprenör.

Ha identifierat din idealkund 

Du kommer få konkreta verktyg för att identifiera dina idealkunder och deras behov. Och lära dig hur du når dem genom marknadsföring som känns äkta för just dig.

Så här säger tidigare kursdeltagare om kursen:

"Med Ania som lärare kan det inte bli bättre. Med sin erfarenhet och kunskap coachar, utmanar, inspirerar och stöttar hon oss. Hon strålar av glädje, entusiasm och möjligheter där hon tryggt tar med dig på en resa som heter duga – kanske din livs resa!" 

Karolina Larsson

"Jag lärde mig att förstå mitt egna värde i konstnärskapet och känner nu mer glädje och inspiration som konstnär och entreprenör. Jag rekommenderar dig som är konstnär och vill leva på din konst att gå Konstnärslyftet".

Eva Sundman

”En väldigt nyttig och inspirerande kurs för mig som vill utveckla mitt konstnärsskap på områden utanför själva skapandet. Jag fick möjlighet att utveckla mitt sätt att marknadsföra min konst, både genom texter och olika kanalval".

Helena Landersten

Programmets upplägg:

Material att återgå till

Alla moduler bildar tillsammans ett bibliotek av material som du kan återgå till när du vill.

Tolv veckor av växande som konstnär 

Konstnärslyftet är en förinspelad onlinekurs som består av en modul i veckan under 12 veckor. Lektionerna är föreläsningar med tillhörande uppgifter som ger dig insikter om ditt konstnärskap och företagande.

Bra att veta

 Vad tycker andra om Konstnärslyftet?

Är Konstnärslyftet rätt för mig? 

Känner du igen dig i dessa påståenden

 

– Du har målat länge, får fin återkoppling på din konst, du har ställt ut några gånger och känner att nu är det dags för nästa steg. 

Konstnärslyftet ger dig metoden för att komma vidare. Du får reda på vad det innebär att leva på sin konst, vad som krävs av dig som konstnärsentreprenör för att lyckas. Du får verktygen och övningarna som gör att du kan ta just din konst och göra den till en stabil inkomstkälla. 

– Du älskar att måla, känner kraften i dig när du skapar, och nu längtar du efter att nå ut med din konst men vet inte hur det ska gå till.

Övningarna i kursen hjälper dig att förstå hur du kan skapa en framgång för dig själv som konstnär och företagare. Du får metoder att bygga upp ditt självförtroende så att du inte behöver vänta på att någon annan ska upptäcka dig. 

 

– Du vill nå ut med din konst till fler men har ingen eller liten erfarenhet och känner dig osäker på sälj och marknadsföring. 

Konstnärslyftets innehåll och uppgifter hjälper dig att hitta dina idealkunder. Du lär dig bli trygg med marknadsföring och sälj.

 

Du drömmer om att leva på din konst men vet inte om du ens vågar räkna dig som en riktig konstnär. Du vill helst att någon annan erkänner dig som en. 

Under kursen får du lära dig vilken viktig roll du har som konstnär och att känna trygghet i ditt konstnärskap. Din konst är en värdefull gåva som utgör basen i din framgång och genomsyrar allt från prissättning av dina verk till din relation med kunder. 

JA, KONSTNÄRSLYFTET ÄR RÄTT FÖR MIG!

Så här säger tidigare kursdeltagare om kursen:

"I Konstnärslyftet fokuserar man på sig själv som konstnär, sin kreativitet och sin drivkraft. Men även på sig själv som entreprenör och vad man behöver göra för att få själva företagandet att fungera. Efter dessa 12 veckor har jag fått massa verktyg och idéer att göra till verklighet."

Sanna Koosz

"Kursen har gett mig så mycket inspiration, kunskap, tankar och nya konstvänner. Jag har fått nycklar att arbeta med både vad gäller mitt företagande som mitt konstnärskap".

Carina Olsson 

"En ögonöppnare och höjdpunkt i mitt liv som konstnär. Jag har fått ställas inför allt som jag inte velat ta tag i när det gäller att föra ut min konst. Kursen är späckad med kunskap, information och inspiration och tankeväckande uppgifter. Jag har fått en riktig spark i baken åt det håll jag vill gå!"

Anita Ejrup

KÖP KONSTNÄRSLYFTET NU!

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!