Webbkurs: Webbkurs i teckning för konstnärer:

"TECKNA MED HÖGER HJÄRNHALVA"
efter boken av Betty Edwards

 

KÖP WEBBKURSEN NU

I den här kursen får vi lära oss teckna från höger hjärnhalva med Betty Edwards kända bok med samma namn. Kursen är praktisk och ger dig kunskap som kommer öppna upp ditt seende och gör dig till en bättre tecknare OCH målare när du lär dig behärskar formerna på nya spännande vis! Om du längtar efter att bli bättre på att avbilda och till exempel kunna teckna ansikten, så ger dig kursen alla ingredienser du behöver!

Pris på kursen är 1 495 kr.

Kursen är förinspelad och erbjuds som en självstudie-kurs som du tar i din egen takt, utan tidsgräns. 

Så här säger tidigare deltagare om kursen:

”Mycket inspirerande! Jag ska försöka börja koppla bort min andra hjärnhalva lite mera och ha skoj medan jag utforskar detta!"

Gunilla Skars

"Tack Ania! Du är så pedagogisk och entusiasmerande!" 

Jens Lomm

"Jag har lärt mig massor och jag har testat det mesta du visat. Du är så bra på att förklara och är så inspirerande."

Noora Lund

Bra att veta

KÖP TECKNA MED HÖGER HJÄRNHALVA NU

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]