Intuitivt måleri i akryl:
"Från känsla till färdig målning"

- en trestegsmetod 


Kursen finns tillgänglig att köpa som onlinekurs för självstudier utan studiegrupp. 
KÖP WEBBKURSEN NU!

Denna kurs är för dig som längtar efter att uttrycka dig fritt i måleriet, måla utan prestationskrav och låta skapande-processen leda dig till ditt unika uttryck! Under kursen får du tid att fördjupa dig i att måla från ditt inre och se vad som kommer fram på pappret/duken. Efter kursen- som är uppdelad i tre delar, kommer du ha fått en tydlig trestegs-metodik för hur du målar från känslan utan att ha ett motiv planerat, och fram till en färdig målning med ett motiv. Detta är inte en Vedic Art-kurs. 

Det här får du lära dig under fördjupningskursen:

DEL 1: Att möta den tomma duken 
Du får flera olika sätt att skapa bakgrunder och komma in i målarflödet med färger, mönster, strukturer som öppnar upp för skaparglädjen. Vi använder lager på lager-metoder för att skapa vackra, innerliga och rika målningar. 

DEL 2: Bjud in motivet
Vi tittar på olika sätt hitta eller få in motivet i våra bakgrunder. Du får lära dig flera sätt och tekniker för att komma fram till vilket motiv din målning ska ha med utgångspunkt från din personliga symbolik.

DEL 3: Att göra klart en målning
Lär dig vad som krävs för att en målning ska vara färdig. Det är både din egen egen känsla OCH flera tekniska aspekter som gör en målning komplett. Du lär dig om blickpunkt, komposition, dynamik, balans m.m. Du kommer färdigställa minst en målning.

Så här säger tidigare deltagare om kursen:

"Lär mig mycket av Ania - får inspiration och målarglädje, jättebra pedagog. Rekommenderas väldigt mycket" 

Monica Lindqvist

"Ania är den bästa pedagogen inom konstnärskap! Har allt det en god lärare ska ha och delar med sig av det på ett så underbart kärleksfullt och självklart vis. Jag rekommenderar Ania varmt."

Helena J Fransson

”Ania är väldigt pedagogisk och inspirerande och hon presenterar sitt måleri så bra i sin enkelhet så det är lätt att förstå."

Inger Sandberg

Bra att veta

KÖP WEBBKURSEN NU!

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]