TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Utställning i Vaxholm på Galleri Shine 1-15 maj

Nu öppnar Galleri Shine i Vaxholm för säsongen!

Första utställningen är ”Skärgårdens magi” med målningar av Ania Nyberg Witwitzka 

Ania säger: ”Genom målningarna i denna utställning vill jag bjuda in dig till att uppleva stämningen i skärgårdens natur och hav i olika nyanser av tid och väder. Jag visar originalverk, posters och mindre reproduktioner.”

Vernissage den 1 maj kl 12-16.

Utställningen pågår 1-15 maj, och har sedan öppet igen största delarna av juni, och även i augusti.

Varför inte göra en heldag av att komma ut njuta av skärgårdens pittoreska huvudstad Vaxholm? Njut av caféer, restauranger, butiker, liksom klippor och hav som finns här. Kom och låt dig inspireras av natur och kultur!

Adressen är: Hamngatan 5A i Vaxholm

Välkommen!

-----

ANIA NYBERG WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung som är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar har gett henne en stadig bas som konstnär. 

Ania har också en gedigen arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare, pedagog och kursledare. 

Hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande har under snart 20 år hjälpt flera konstnärer framåt i sitt eget skapande. Det intuitiva måleriet är hennes utgångspunkt och en ständig källa till inspiration och målarglädje för alla som undervisas av henne. 

Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver Shine Through Art AB. År 2023 debuterade hon som författare med boken "Ställ ut din konst - en handbok för att lyckas med din utställning". I dag är Ania bosatt i Vaxholm i Stockholms skärgård med sin familj, och undervisar i måleri för olika kunskapsnivåer samt entreprenörskap för kreativa främst via internet. Läs mer på www.shinethroughart.com

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.