TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Vinterkorten tog slut i lager dag 1 och jag vill därför ge er ett nytt andra adventserbjudande!

anias konst - poster Dec 05, 2022

100 kr rabatt på 5-pack vackra konstkort + 2 överraskningskort på köpet

Oj oj! Vilken anstormning det blev till det andra adventserbjudandet om konstkorten med vintermotiv. Så kul att så många verkar gilla korten och tyvärr tog de slut redan dag 1. 🎄 Jag vill därför erbjuda er som inte hann norpa ett pack av vinterkorten samma erbjudande om 100 kr rabatt + 2 överraskningskort när du beställer ett 5-pack konstkort, fast nu de tre andra landskapskollektionerna. Jag hoppas ni ska tycka om dem också.🫶

5 st vackra konstkort tryckta på mediumglansigt fint papper. Perfekta att rama in eller att ge bort i julklapp! Frakten är inkluderad i priset. 
Erbjudandet gäller fram till midnatt lördag den 10/12 och du betalar endast 170 kr inkl. frakt.

”När jag vistas i naturen inspireras jag till att se livets magi och den inneboende välgörande kraften i allt och alla. I ateljén lånar jag naturens former och gör dem till mina egna genom att lägga till livfulla färger och strukturer. Mina landskapsmålningar är en inbjudan att minnas naturens budskap och landa i att allt är väl.”

MED KAMPANJKOD "ADV2" BLIR PRISET 170 KR (ordinarie pris 270 kr)
KÖP DEM VIA LÄNKEN HÄR.

Erbjudandet gäller till midnatt lördagen den 10 december. Passa på! 🕯️
Kram Ania ❤️

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.