Webbkurs i måleri:
Att göra klart en målning

KÖP WEBBKURSEN NU

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

 

Så här säger Ania om den här webbkursen:

Hur gör man klart en målning? Hur vet man att den är klar? För många av oss är avslutningsprocessen inte alltid så lätt. Vi kanske har flera målningar som står och väntar på att blir klara medan vi väntar på att landa i ett färdigställande. Men vad exakt innebär det att göra klart en målning? Häng med mig till ateljén där jag kommer ge många olika infallsvinklar på detta med att måla klart en målning. Du får konkreta tips, förslag och jag visar exempel på hur olika målningar kan vara färdiga beroende på vad de har för syfte".

Detta får du med dig i denna kurs:

Flera olika sätt att relatera till dina målningar och vad som gör dem färdiga

Lista med tekniska nyckel-aspekter att titta på i dina målningar för att se om de är klara

Lista med praktiska frågor att ställa inför färdigställandet av ett verk.

Användbara sätt att relatera till din inre perfektionist och kritiker vars åsikter ofta är starka när vi ska göra klart en målning

Så här tycker andra om kursen:

"Tack snälla Ania, det var en mycket bra kurs. Du gav bra teoretisk anknytning och tack för ord att ha med sig som hjälp i reflektionsprocessen kring målandet".

/Annica Lilja Ljung

”Jättebra! Fastnade speciellt för hur många sätt det finns för att avgöra om en målning är klar. Jag visste inte att det fanns så många delar att tänka in rent tekniskt för att få till en komplett målning! Och inte minst att det måste få ta tid! Ska se på detta igen och anteckna.”

/Mirja Janeheim

"Mycket givande lektion! Roligt att få veta att det jag (och fler) går igenom i målningsprocessen har ett "namn”. Kommer att använda checklistan och fler av tipsen du gav. Du har ett mycket bra sätt att förmedla!"

/Satu Koivukangas

KÖP ATT GÖRA KLART EN MÅLNING NU

Bra att veta

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]