TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Workshop: Måla abstrakta former som Paul Klee

workshop/kurs Mar 10, 2023

WORKSHOP PÅ FÖRFRÅGAN 🎊 18 MARS KL 10-12.15

Längtar du efter den abstrakta världen och att omvandla former till halv-abstrakta målningar? Är du intresserad av att få tips på hur du skapar med eleganta färgskalor som går ton i ton och samtidigt får motivet att poppa? 🌟

 I den här workshopen får vi ta del av Paul Klees underbar värld av abstrakta och kubistiska målningar och ta med oss flera av de områden han utforskade så hängivet och låta dem inspirera oss när vi gestaltar en abstraherad målning i hans anda.

Du får lära dig:

 👉 Vad som var specifikt för Paul Klees konst och hur du kan använda det i ditt eget måleri

 👉 Steg för steg hur du lägger upp en målning som inspirerats av Paul Klee

 👉 Processen att göra en form abstrakt och hur du ska tänka.

 👉 Blanda färger för att skapa en målning som går ton i ton i elegant, begränsad färgskala 

"Allt har ett mönster, allt har en form. När vi tittar på naturen, lyssnar på musik, iakttar årets olika tider så finns det ett mönster, en form. En del mönster och former är lätta att uppfatta, andra är mer intrikata. Den här konstnären älskade återkommande enkla mönster och former och djupdök i fyrkanter, cirklar, prickar med mera. Det kan verka enahanda, men sättet han lät färgerna vara formernas röst, och mönstrens klang av energi och styrka är mer givande än man kan tro. Ikväll fick vi följa med på den resan och färdades lugnt och vilsamt i få former och med få kulörer. Det är alltid så trivsamt att ha dig som reseguide Ania. Tack! "
/ Katarina Hult 

🧑‍🎨 Pris 479 kr, betalas med kort eller via Klarna genom denna länk (vill du betala på annat sätt maila till [email protected]):

https://www.shinethroughart.com/workshop-i-maleri-mala-abstrakta-former-som-paul-klee

Kan du inte vara med på liveträffen? Självklart kan du se inspelningen i efterhand, men du måste

anmäla dig först. Vi ses lördag den 18 mars kl 10-12.15. 🥰

Med mycket skaparglädje,
Ania 💜

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.