"Du kan inte göra fel" - En  non-stop process som frigör ditt måleri

KÖP WEBKURSEN NU!

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.


Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Längtar du efter att frigöra ditt måleri och din kreativt mer? Vill du hitta sätt att måla dig bort från dina vanligt återkommande motiv och vanemässiga tekniker? Längtar du efter att öppna dig för det intuitiva flödet och inte hindras av tankar som att ”det måste bli fint"?"

Detta får du lära dig:

En praktisk steg för steg resa som tar dig vidare och djupare in i ditt intuitiva måleri utan rädsla för att göra fel och misslyckas med målningen. 

Tekniker som gör att dina målningar har variation och rikedom och upplevs som intressanta – bortom vad du kanske hamnar i vanemässigt 

Tekniker för ditt sinne som tar dig framåt i din måleri-process så att du alltid vet vad du ska göra härnäst och våga LITA på det 

Handgripliga sätt att fastställa målningen i dess olika faser så att du får fram det som vill fram i just denna målning. 

En metod som tar dig ut ur ditt vanemässiga målande och låter dig överraska dig själv - se vad du kan upptäcka! 

Så här säger tidigare deltagare om webbkursen:

”Ett helt nytt sätt att skapa. Spännande!” /Pia Brännström 

”Tack för en fantastisk kurs! Jag har nu fått ett nytt sätt att tänka gällande mitt måleri!”/Maria Tönnberg

”Har nu målat och blivit inspirerad att bli modigare”. 

/Maria Kvist 

Bra att veta

KÖP DU KAN INTE GÖRA FEL NU!

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]