Måla vatten med liv och känsla

 

KÖP WEBBKURSEN NU

 

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.


Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Längtar du efter att behärska att måla vatten, hav och sjöar? Vill du lära dig hur du får till blänket och de magiska skiftningar som gör att vattnet ser levande ut? Under denna kurs får du lära dig måla två olika vattenytor med akryl, en lugn och en mer stormig och rörig. Teknikerna vi främst använder är mer traditionella akryltekniker, men med effekter inspirerade av akvarellmåleri. Jag guidar dig steg för steg igenom hur du bygger upp din vattenyta - vi målar i en begränsad färgskala som ger en härlig naturalistisk effekt!

Detta får du lära dig:

Hur du blandar till de rätta färgerna så att färgskalan är begränsad men ändå skiftar och är spännande att se på

- Hur du bygger upp sektioner av vattenytan och hur du ska tänka för att får den levande i varje del

- Hur du ska tänka med ljus, sol och blänk i vattenytan

-  Hur du får till skuggor och mörker som skapar vågor, kontrast och dramatik

-  Hur du skapar skillnad mellan lugnt och livligt/stormigt vatten och vilka komponenter som är avgörande i det

- Hur du målar himlen som hänger ihop med vattnets karaktär och yta och som bildar en helhet med vattenmålningen

 

Så här säger tidigare deltagare om kursen:

"Det var jätteroligt att lära sig måla vatten- jag var helt uppfylld av glädje efteråt! Tänk att jag får lära mig detta nu, något jag inte ens visste om att jag ville lära mig..."

/Carina Wasslavik

"Tack för inspirationen Ania! Att måla hav var en aha- upplevelse…"

/
Pernilla Kjellnér

"Wow så inspirerande- du undervisar på ett sätt som är så enkelt att ta till sig! Kändes som att jag fick jättemycket matnyttigt med mig- så sugen på att måla vatten nu! 

/Anneli Jonsson

Exempel på vad du kommer kunna måla efter webbkursen:

Bra att veta

KÖP MÅLA VATTEN MED LIV OCH KÄNSLA NU

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]