WEBBKURS I MÅLERI: 

"Människan i rörelse och dans"

KÖP WEBBKURSEN NU!

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.


Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Längtar du efter att måla människor i rörelse? Tvekar du ofta att måla människor för du tycker det är svårt? När du målar människor, tycker du ofta att de blir stela?

I denna webbkurs bjuder jag med dig i lekfull process att måla både en spännande bakgrunds-teknik och en lättsam och glädjefylld metod att få in den mänskliga gestalten i dessa bakgrunder! Fokus ligger på att få till människan i rörelse och dans och med lätthet skapa kompositioner som lever och sprudlar av livsglädje."

Du kommer att få:

Motivation att våga måla människor även om du inte känner dig bra på kroki och de mänskliga proportionerna

En härlig teknik för att skapa bakgrunder med dina favoritfärger som tar dig ut ur perfektion och pill, och in i en mer ”lös” och lekfull målerimetod.

Min hemlighet kring hur du skapar människogestalter som är i rörelse som du enkelt får in i dina bakgrunder.

Förslag på hur du kan utveckla och arbeta med människo-figuren på ditt personliga sätt.

Ett recept på att måla människan som motiv som är flexibelt och föränderligt på ett sätt som du kan variera på tusen olika vis.

Så här tycker andra om webbkursen:

"Åh vad roligt det här är! Det ska bli så spännande att se vad detta blir när jag går loss. Tack Ania för en underbar kurs"

/Susanne Isaksson

"Jag gör som Ania säger: lek, lek, lek..."

/Gunilla Lundbom

"Jag älskar dessa sessioner, du skapar så många möjligheter i min hjärna som är kravlösa och lustfyllda"

/Laila Karlsson

Bra att veta

KÖP WEBBKURSEN NU!

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]