WEBBKURS I MÅLERI: 

"Surrealistiska ansikten" 

KÖP WEBBKURSEN NU!

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.


Så här säger Ania om den här webbkursen:

Håller du med om detta? När vi målar fastnar vi ofta i strävan av att avbilda det vi ser omkring oss eller viljan att måla något vackert (eller kanske bägge samtidigt). Det är naturligt, men det kan ibland vara fällor som håller vår kreativitet gisslan och inte tillåter oss att se förbi detta till mer fria världar i vårt måleri!

 För att våga oss bortom våra automatiska strävanden och idéer om vad måleri och konst är, krävs inspiration och mod.

I den här webbkursen inspireras vi av en konstnär som har lagt konventionerna åt sidan och bjuder in till ett mer surrealistiskt måleri där endast fantasin sätter gränser. Genom att låta oss guidas av konstnären Friedrich Hundertwasser och hans underbart galna motivvärld i en stil som han kallar ”Transautomatism”, kommer du lära dig måla en målning som öppnar upp för nya sätt att måla!

Du kommer att få:

En lektion med steg för steg hur du kan måla en målning surrealistiska och fantasifulla ansikten 

Inspiration att gå bortom vanemässiga ideal av hur en målning borde se ut och strävan efter avbildande eller att ”måla vackert”

Nycklar till en mer surrealistisk stil i ditt måleri som är mer tillåtande och öppnar upp för nya världar och möjligheter 

Verktyg att blanda mönster med tydliga motiv för att bygga dina unika världar med hänförande detaljer 

Inspiration till okonventionella kompositioner och surrealistiska världar

Tillåtelse att vara mer vild i ditt måleri, med färger, mönster och härligt varierande motiv

Så här tycker andra om workshopen:

"Så roligt jag har haft med den här övningen! Denna teknik är beroendeframkallande. Nästa gång blir det starkare färger det lovar jag"

/Ingrid Tägtström 

"Så tacksam. Detta var verkligen en glädjefylld övning" 

/Jeanette Isaksson

"Ha, ha, ha… så roligt och frigörande! Massor av nya idéer som öppnades upp! Tack för en rolig lektion som vanligt Ania!" 

/Sofia Romedahl

Bra att veta

KÖP WEBBKURSEN NU!

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]