Webbkurs i måleri:

Måla konstens 7 beståndsdelar
och få fram figurer på mönsterbakgrund!

Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Konstens beståndsdelar använder du varje gång du målar, men vilka är de egentligen? Genom att gå igenom dem tydligt kan du öka din medvetenhet och ha mer glädje av dem alla när du använder dem i ditt måleri! I den här webbkursen visar jag hur du skapar en underbar bakgrund med dina personliga mönster och former på vilken du sen kan måla fram valfritt motiv i utsparande måleri, jag guidar dig till abstrakta figurer. Du får en praktisk erfarenhet av konstens beståndsdelar som berikar ditt skapande framöver!"

Detta får du lära dig:

Vilka de konstens 7 beståndsdelar är och hur du använder var och en av dem i ditt måleri

Steg för steg hur du bygger upp en härlig och dynamisk bakgrund full av möjligheter för när du målar fram ett motiv

Härliga sätt att göra din målning personlig genom att hämta symboler från ditt eget inre symbolgalleri

Metoder att binda ihop målningen med motivet abstrakta figurer

 

Så här tycker andra om webbkursen:

"Vilka rolig övning det var idag. Den vill jag göra flera gånger. Tack Ania"

/Anmari Arve

"Kvällens övning - tack Ania, så roligt att komma på nya sätt att måla och hitta sig själv. Vissa saker blir lite tydligare med såna här övningar."

/Päivi Leppänen

"Så roligt detta var, det kommer bli fler!"

/Maud Elf 

Bra att veta

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]