WEBBKURS I MÅLERI:  

Måla din inre musa - porträtt från fantasin

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Att måla ansikten behöver inte vara så svart! I den här webbkursen får du lekfulla verktyg att måla ett ansikte och du hämtar inspirationen från ditt inre då du blir inbjuden att måla din inre musa - den del i dig som älskar skapandet och leken och som hejar på dig i när du målar!

Din inre musa kan se ut precis som du vill, och du får följa med när jag målar min så du kan utgå från det när du finner din egen. För att poängtera det lekfulla och sköna med musans karaktär omgärdar vi henne med blommor, mönster och glada färger, för att verkligen fira henne och komma ihåg att hon alltid är på vår sida!"

Detta får du lära dig:

 De enkla knepen som gör att du lyckas måla ett harmoniskt ansikte 

 Tekniker på hur du målar ögon, näsa och mun så de ser levande och glada ut

 Tekniken för hur du får till livfulla och vackra blomstermönster omkring ditt ansikte

 Tänka tvärtom med den utspanande måleri-metoden där du får mycket gratis och snabbt kan gå vidare i din målning 

 Lekfulla tips om hur du gör porträttet av din musa livfullt och färgglatt och fullt av inspiration som ger dig näring inför ditt fortsatta skapande 

 

Så här tycker andra om webbkursen:

"Nu är musan maxad med more is more. Hon badar [drunknar] i kreativitet"

/Malou Eriksson 

"Just nu är jag i en period där den stora energin tar över och jag börjar måla i full fart. Jag går helt in i skaparbubblan och blir helt uppslukad när jag får blanda och experimentera. Så var det med vår uppgift att måla vår musa. Hon blev yvig och vild och självklart i lila färg som jag just nu har på alla målningar."

/Gunilla Karlsson 

"Aldrig har 2 timmar försvunnit så fort. Så roligt och utmanande."

/Jenny Bäversjö Humble 

Bra att veta

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]