WEBBKURS I MÅLERI:  

Måla landskap som Monet

KÖP WEBBKURSEN NU!

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

Så här säger Ania om den här webbkursen:

"INSPIRERAS AV DE STORA MÄSTARNA! Monets landskap är fascinerande och underbara. Hans mästerliga måleri inspirerar och berör. Hur kan vi som målar för målarglädjens skull, som är precis där vi är på vår resa med måleriet lära oss av honom? Vad kan vi ta med av Monets sätt att angripa skapandet IN I VÅRT måleri just med det vi målar just nu?

I den här webbkursen tittar vi närmare på vad det är som gör Monets verk så magiska, och plockar med oss en rad karaktärsdrag av hans sätt att skapa som vi applicerar på våra egna målningar, i det här fallet ett landskap."

Detta får du lära dig:

Vad som gör Monets målningar så speciella och hur du kan få samma effekt i dina tavlor 

 Monets sätt att arbeta med färger som skapar spännande ljus och nyanser 

 Kunskap om riktningar som ger dina målningar djup

Monets hemlighet om hur han använder penseldragen och hur denna teknik kan lyfta även dina målningar 

 

Så här tycker andra om webbkursen:

"Det var mycket intressant och på ett sätt befriande att måla med Monet i känslor, om man kan säga så. Tack Ania för det!"

/Vesna Kujundizic

"Monets sätt att måla är en av mina favorittekniker! Tack Ania för denna lektion."

/Andreia Guimarães

"Jättekul att bara leka med penseldragen och att se effekterna som blir av små förändringar. Tack!"

/Lisbeth Stals

Bra att veta

KÖP WEBBKURSEN NU!

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]