Webbkurs i måleri: 

Måla med mönster - 

Linje-leken som lyfter dina målningar!

KÖP WEBBKURSEN NU!

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Mönster och klotter - doodle på engelska - är något de flesta av oss kan (tänk telefonklotter)! Men visste du att detta mönsterklottrande faktiskt är en egen konstform som du kan utveckla?? Att låta linjen skapa olika stämningar, motiv och dekorativa fantasivärldar är underbart och lekfullt. Och det bästa av allt: alla kan ”doodla” och du kan inte göra fel - du bara skapar mer mönster!
Så varför en webbkurs i detta om alla kan det? Jo, det finns så många aspekter av mönster-skapandet som du kanske inte har tänkt på - verktyg som gör att din repertoar av linjelekar blomstrar. Att sedan ta in denna livfulla och illustrativa aspekt av kreativ linje-glädje in i dina målningar blir ett underbart lyft som skapar magi i dina tavlor.
Följ med på en kreativ stund där du får släppa loss fantasin och leken och skapa med hela din livserfarenhet av mönster som bildbank och inspiration - hämta hem detta som ett sätt att förgylla dina målningar på ett lekfullt vis som gör dem vackra och oemotståndliga! I den här webbkursen tar du mönster-klotter, ”doodle” till nästa nivå!" 

 

Detta får du lära dig:

Utforska linjens olika uttryckssätt

Möta mönster-klottrandets olika världar att spinna loss i och erövra 

Hur du kombinerar mönster och linjeklottrer på olika sätt i dina målningar

Att föra in magi dina målningar med mönster och dekorationer som samsas med motivet

 

Så här tycker andra om webbkursen:

"Tack Ania för kvällens doodleinspiration med nya idéer om hur man kan använda de fantastiska akrylpennorna"

/Amie Erkensten

Jag älskar dessa sessioner, du skapar så många möjligheter i min hjärna som är kravlösa och lustfyllda

/Laila Karlsson

En inspirerande kväll. Doodle passade mig perfekt 

/Marina Samuelsen

Bra att veta

KÖP WEBBKURSEN NU!

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]