Gratis frågor och svar-träff om kursen

"KOM UT MED DIN KONST"  

Söndag 27 februari kl 10.30

JA, JAG VILL VARA MED!

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEK

UNDER TRÄFFEN KOMMER ANIA BERÄTTA MER OM KURSEN:

"Kom ut med din konst – business och kreativitet" – onlinekurs med liveträffar

Är du redo att ta steget och komma ut med din konst? Vill du ta reda på hur du kan bygga en följarskara, nå en publik och få nya kunder till dina verk? Det här är en kurs för dig som längtar efter att få praktiska tips och tekniker på hur man faktiskt gör, hur man ska tänka och vad du ska berätta för omvärlden om ditt konstnärskap, din kreativitet och ditt måleri för att nå ut.

Detta får du lära dig i kursen:

- Praktiska tips om hur du kommer ut med din konst till ny publik, just där du är idag

- Bästa tipsen för att skapa din följarskara och vad som engagerar dem

- Infallsvinklar som gör att du aldrig blir tom på idéer eller upplevs som tråkig

- Inspiration till berättande om vinklar av ditt konstnärskap som du inte ens visste att du hade

- Praktiska tips om hur du håller ditt kreativa flöde på en professionell nivå för att kunna skapa och leva på det.

Kursen ges live online under två helger: 5-6 och 26-27 mars 2022. Tiderna är 10-16 med paus för lunch under alla fyra dagar. Alla träffar spelas in och kan ses i efterhand, utan tidsgräns. 

Pris för kursen: Ordinarie pris: 3590 kr. Boka tidigt rabatt vid anmälan före 28 jan kl 24: 2990 kr. Du sparar 600 kr (möjlighet till delbetalning finns).

Läs mer om kursen etc HÄR

 

JA! JAG VILL VARA MED PÅ FRÅGOR OCH SVAR-TRÄFFEN

Så här tycker tidigare deltagare om kursen:

"Ania är en väldigt engagerande kursledare och konstnär som gärna bjuder på sig själv och sina kunskaper. Jag tycker att kursen ’Kom ut med din konst’ har gett mig mycket som jag har användning av även utanför mitt skapande också. Rekommenderar kursen varmt."

 Mona Söderblom

"Har gått kursen Kom ut med din konst. Kursen har varit väldigt givande och matnyttig. Har lärt mig massor om hur jag marknadsför min konst och knyter kontakter! Ania är oerhört inspirerande och pedagogisk! Jag rekommenderar kursen till alla hobbykonstnärer som vill gå vidare med sin konst!"

Lena Wik

"Ania är en fantastisk inspiratör och har genom kursen ’Kom ut med din konst’ givit mig en massa förståelse för hur jag behöver gå vidare. Jag har genom kursen lärt mig vad som är viktigt att tänka på och bra tips var jag kan hitta kunskapen. Rekommenderar denna kurs och även Anias kurser över lag. Jag har alltid varit nöjd."

Monica Ingevald

ANMÄL MIG TILL FRÅGOR OCH SVAR-TRÄFFEN NU!

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]