Måla land och hav 

Kurser för dig som längtar efter att kunna avbilda allt det vackra vi ser omkring oss! Här får du steg för steg lära dig att måla vatten, landskap och magiska miljöer med liv, känsla och stämning.
Kurserna kostar 379 kr.

 

Från abstrakt bakgrund
till färdig målning med landskapsmotiv


Se hur en abstrakt målning blir till ett motiv! Du får tips kring hur man kan tänka kring att välja bort, behålla, betona, målar fram och tona ner.
 

Läs mer och köp kursen

Måla vatten
med liv och känsla


Längtar du efter att behärska att måla vatten, hav och sjöar? Vill du lära dig hur du får till blänket och de magiska skiftningar som gör att vattnet ser levande ut? Då är denna kurs rätt för dig!

Läs mer och köp kursen

Koloristiskt landskap med skimrande ljuseffekter


Lär dig hur du bygger upp ett landskap och skapar steg för steg en målning med färgstarka kulörer och en annorlunda slags ljuseffekt som öppnar nya möjligheter.

Läs mer och köp kursen

Måla abstrakta
landskap i akryl


Utforska akrylfärgens underbara kvaliteter med tjocka lager färg! Lär dig skapa spännande landskap i olika stämningar med djup, kontrast och avstånd, samt hemligheten att få rena färger trots mängden färg.

Läs mer och köp kursen

Få in ljuset i dina målningar


Följ med till ateljén och se när Ania demonstrerar ljusets nyckelaspekter - den viktigaste och mest avgörande ingrediensen som kommer att få dina målningar att lyfta och skimra!

Läs mer och köp kursen

Måla en magisk himmel


I denna lektion visar Ania sin typiska teknik för att skapa en himmel som skimrar - från mörkt överst på målningen, till gyllengult och vitt där ljuset är, och alla härliga färgnyanser däremellan.

Läs mer och köp kursen

Undermålningens magi - Måla fram ett drömskt landskap på ett nytt sätt


Bakgrundernas värld har aldrig varit mer spännande! Lär dig hur du kan bygga upp en vacker landskapsbild med starka färger ovanpå en undermålning vars färg lyser igenom.

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!