Måla abstrakt 

Kurser för dig som är nyfiken på det abstrakta måleriet, dess byggstenar, verktyg och tekniker.  Genom en fördjupad insyn och förståelse för det icke föreställande måleriet, ger du dina verk chansen att berätta mer!
Kurserna kostar 379 kr.

 

Abstrakt måleri


I den här webbkursen om abstrakt måleri bjuder jag in dig till en fördjupad insyn och förståelse för de byggstenar vi arbetar med när vi målar (föreställande likväl som icke föreställande). Genom att lära dig om abstrakt måleri får du bättre kunskap om måleriets byggstenar som kommer lyfta även ditt figurativa måleri. 

Läs mer och köp kursen

Skillnaden mellan bakgrund
och färdig abstrakt målning


Även om det är helt individuellt att avgöra om en abstrakt målning är färdig eller ej så finns det en rad verktyg som kan hjälpa dig få ditt abstrakta verk att se professionellt ut. Häng med och få Anias bästa tips!

Läs mer och köp kursen

Från exakt till abstrakt
- utforska en form på 3 olika sätt


Längtar du efter att bli bra på att måla mjuka övergångar och graderingar mellan olika färger? Vill du lära dig mer om hur du arbetar med ljuset i dina målningar? Önskar du att du kunde mer om måleri-teknik för att göra dina målningar bettre rent hantverksmässigt? Då är denna lektion perfekt för dig!

Läs mer och köp kursen

Abstrakt måleri och färgglädje
- hitta nya färgkombinationer


Utforska dina färgfavoriter i abstrakt måleri och upptäck vilka färger du spontant väljer och hur de kan kombineras med andra favoriter. Upptäck nya ihop-parningar av färger du inte ens visste att du gillade och möt de färger du inte gillar- de kommer öppna nya dörrar!

 

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!